Momentul în care Cătălin Măruță a fost luat prin surprindere în propria emisiune: ‘Ce-i cu cutia asta?’

Momentul în care Cătălin Măruță a fost luat prin surprindere în propria emisiune: lsquo;Ce-i cu cutia asta? rsquo;
Autor: Dan L. Brumar
Data publicarii: 21 Noiembrie 2022
Data actualizare: 21 Noiembrie 2022
O cutie roșie misterioasă și-a făcut apariția vineri, în platoul emisiunii „La Măruță”, ridicând un serios semn de întrebare în rândul realizatorilor show-ului. Cătălin Măruță a fost cel mai intrigat de prezența obiectului neidentificat.

De obicei știe tot ce urmează să se întâmple în emisiunea pe care o moderează la PRO TV, însă în ediția de vineri a fost luat prin surprindere de apariția unui obiect care nu apărea în desfășurător. Cătălin Măruță a încercat să obțină detalii despre cutia roșie misterioasă chiar de la regizoarea de platou a show-ului, Greta Dan, însă și pentru ea a fost un mister imposibil de dezlegat.

Vreau să-mi explici ce-i cu cutia asta, că tot stă pe masă! A uitat-o cineva? Nu știm. Ciucă, știi ceva de cutia asta?”, a întrebat Măruță, în dreapta și-n stânga.

Cutia roșie, inscripționată cu numărul 19, seamănă leit cu cele care și-ar fi făcut apariția în mai multe locuri publice din România, dar a căror proveniență nu a putut fi stabilită încă.

Obiectul misterios a rămas în platou până la finalul emisiunii, chiar și în timpul reprezentației cântăreței Andreea D, invitata lui Cătălin Măruță.

Vezi VIDEO mai jos!


Surse care s-au încăpățânat să rămână anonime ne-au spus că realizatorii emisiunii încearcă și acum să înțeleagă care-i faza cu cutia roșie din platoul La Măruță. Aceleași surse susțin că mai multe detalii despre cutiile misterioase pot fi aflate accesând această pagină de Instagram, dar nu băgăm mâna în foc pentru veridicitatea informațiilor.

Disclaimer: acest articol este un pamflet și, spre binele tuturor, ar fi bine să-l tratați ca atare. Adică, nu face rău nimănui dacă stârnește râsul.
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies