Monica Bellucci a împlinit 54 de ani. Cum arăta la debut, acum mai bine de 30 de ani

Monica Bellucci a împlinit 54 de ani. Cum arăta la debut, acum mai bine de 30 de ani
Citeste mai mult despre: Monica Bellucci, tanara,
Data publicarii: 01 Octombrie 2018
Data actualizare: 01 Octombrie 2018
Pe 30 septembrie, Monica Bellucci a împlinit 54 de ani și rămâne una dintre cele mai frumoase femei din lume.

Superba italiancă și-a început cariera în modelling la vârsta de 13 ani. ”Primele fotografii le-am făcut pe când aveam 13 ani. Arătam ca o femeie adevărată la vârsta aceea. Un prieten de familie, care era fotograf, a întrebat: Pot să fac o poză cu Monica?. Apoi, aveam 16 ani și alt prieten al tatălui meu, care lucra în industria modei, a venit și a spus: Mi-ar plăcea să fac un pictorial fashion cu Monica. Așa că am intrat în lumea modei, prezentând întâi la Florența, apoi la Milano. Cât timp am fost la școală, participam la prezentări de modă de trei ori pe an. După ce am terminat liceul, la 18 ani, am devenit model profesionist”, a mărturisit actrița pentru telegraph.co.uk.
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Audran Maxime (@haudrann) on

 

Părinții ei au acceptat cariera aleasă de Monica Bellucci. ”Poate pentru că erau tineri au înțeles și au acceptat. Mama a vrut să mă împingă mai sus. În sinea ei, se gândea că nu-și dorește aceeași viață ca a ei pentru mine”.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Cristiane Aguiar Barros Heras (@dracrisherasdermato) on

La 20 de ani, Bellucci își împărțea timpul între Paris, Milano și New York, unde a lucrat ca model. La 25 de ani, s-a căsătorit cu fotograful Claudio Carlos Basso. Căsnicia a durat 18 luni. ”Nu l-am mai văzut de atunci”, a precizat Monica pentru sursa de mai sus.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @by_madi_ on

”Modellingul mi s-a potrivit de minune. Iubesc fotografia, iubesc lumea imaginilor. Când eram tânără, aveam cărți semnate de Helmut Newton, Bruce Weber: imaginile mi-au vorbit de la o vârstă fragedă”.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by somebody else ♍ (@plisdr) on

În 1992, Roman Coppola a observat frumusețea răpitoare a lui Bellucci în revista italiană Zoom și l-a rugat pe tatăl său, regizorul Francis Ford Coppola, să-i ofere acesteia un rol în filmul ”Bram Stoker’s Dracula”.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Donna alla Moda (@donnaallamoda_) on

Monica a interpretat una dintre miresele lui Dracula. ”A fost vorba de o apariție scurtă, dar a trebuit să merg la Los Angeles pentru asta. Cred că am visat dintotdeauna să fiu actriță, dar veneam dintr-un loc în care cinematograful era ceva foarte, foarte îndepărtat.” Roman Coppola a cunoscut-o, în carne și oase, pe Monica abia 25 de ani mai târziu, la o gală de decernare a premiilor Globul de Aur. ”Acesta mi-a spus: Hei, trebuie să-mi dai ceva pentru că eu sunt cel care te-a descoperit”!.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @sweetysamin on

La ora actuală, Monica Bellucci deține distincția de cea mai în vârstă Bond girl din toate timpurile, aceasta având 50 de ani când a apărut în pelicula cu Daniel Craig „Spectre”.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by somebody else ♍ (@plisdr) on
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies