Monica Bîrlădeanu, pasionată de ciocane, şlaif și polizor. Vedeta s-a afișat într-o ipostază neobișnuită

Monica Bîrlădeanu, pasionată de ciocane, şlaif și polizor. Vedeta s-a afișat într-o ipostază neobișnuită
Citeste mai mult despre: Monica Bîrlădeanu,
Data publicarii: 17 Martie 2023
Data actualizare: 17 Martie 2023
Delicată, frumoasă, foarte atentă la felul în care arată, dar cu o pasiune la care nimeni nu s-ar fi gândit vreodată. Monica Bîrlădeanu nu s-a ferit și a recunoscut că adoră activitățile ce implică ciocanele și sculele de tot felul.

Monica Bîrlădeanu, una dintre cele mai apreciate vedete de la noi din țară, are o pasiune despre care puțini știu. În timpul liber, bruneta înlocuiește machiajul, rochiile și pantofii eleganți cu ciocanul, polizorul și ștaiful. Într-o postare publicată recent pe rețelele de socializare, actrița a povestit că acasă are o întreagă trusă cu astfel de scule și că această activitate o face să se simtă cu adevărat liberă.

„Avem nevoie de etichete. Asta e limpede. Avem nevoie să știm în ce cutiuță băgăm fiecare nou cunoscut, ce „gen” e, ce tipologie din cele pe care le știu eu, bifează. Conform etichetelor din capul nostru, facem proiecții și predicții despre celălalt și formăm așteptări în legătură cu activitățile și sferele lui de interes.

E singurul mod prin care îmi pot explică de ce am parte de expresii surprinse din partea oamenilor când află că îmi place să lucrez metalul ( argintul în speță), că am aproape o colecție întreagă de ciocane, şlaif, polizor, ghilotină și probabil mai mulți clești cu prinderi diferite, decât orice bărbat pe care-l cunosc.

Contrastele de personalitate și paradoxurile sunt culmea… singurele etichete care mi se potrivesc: fragilă și vulnerabilă, puternică și serioasă, caldă și blanda, îndemânatica și dibace deși s-ar crede că am crescut în puf. Contrastele au fost ce m-a fascinat mereu și-n alții; de multe ori asta era la baza magnetismului personal, așa că îmbrățișați polii opuși din voi, dar mai ales, dinamitati convingerea că ar trebui să fii într-un fel sau altul, că pasiunile ar trebui să fie coerente cu profesia sau cu lifesfyle-ul personal sau că ar trebui satisfăcute așteptările celorlalți. Doar așa vei ajunge să te simți cu adevărat liber”, a scris Monica Bîrlădeanu în mediul online.

VEZI ÎN GALERIA DE MAI JOS CUM S-A FOTOGRAFIAT VEDETA

Sursă foto: Instagram

VEZI ȘI: Cât de mari au fost emoțiile actorilor din serialul Clanul
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!