Monica Dascalu s-a intors de la Disneyland cu Wall-E si Eve

Monica Dascalu s-a intors de la Disneyland cu Wall-E si Eve
Data publicarii: 01 Aprilie 2009
Data actualizare: 01 Aprilie 2009
Monica Dascalu, pe care romanii din intreaga lume o urmaresc la Stirile PRO TV de la orele 13.00 si 17.00 si la emisiunea dedicata lor in weekend, la PRO TV International Monica Dascalu, isi marcheaza aniversarea celor 31 de ani impliniti pe 30 martie prin 3 aniversari complet diferite.

Prima a avut loc weekend-ul trecut cind Monica a sarbatorit alaturi de prietenul ei de Mihai si de ...toate personajele Disney! Timp de 3 zile, ea a fost plecata la Paris unde s-a relaxat si s-a bucurat de o plimbare romantica pe Sena redescoperind Orasul Luminilor noaptea, iar una dintre zile a fost rezervata in totalitate lumii fascinante create la Disneyland.

 "Imi doream foarte mult sa merg la Disneyland mai ales ca intamplarea a facut ca in editia din aceasta duminica la Weekend cu Monica Dascalu, emisiunea mea de pe ProTv International, sa vina invitata Amalia Enache cu doua reportaje despre români de succes, unul dintre ei fiind Vasile Sirli, care de 12 ani este director artistic al parcului Disney si se ocupa de toata productia muzicala, de la ciripitul pasarilor, pina la spectacolele din locatii tematice. Am avut o motivatie in plus mai ales ca am aflat lucruri noi despre acest loc al povestilor si am fost si mai atenta la tot ce m-a inconjurat acolo”, povesteste vedeta PRO TV care a ramas impresionata de tot ceea ce a descoperit.

„Este o magie care te inconjoara din prima clipa fara sa simti nicio secunda ca ar fi ceva construit sau un simplu decor. De cum am intrat ne-au intimpinat urechile lui Minnie si mi-am cumparat si eu o pereche, iar cel mai mult m-a impresionat parada, plina de culoare si animatie, absolut fastuoasa”, adauga Monica. Ea spune ca, din pacate, o singura zi nu este suficienta sa te bucuri de toate minunatiile locului, insa chiar si asa, din acea zi nu au lipsit emotiile si adrenalina. „Pacalita” ca racheta cosmica este doar ceva static cu proiectii tridimensionale, Monica s-a trezit in naveta spatiala care a fost „cel mai groaznic tip de montagne russe in care m-am dat pina acum si pe linga faptul ca avea viteza, si te propulasa rapid prin tot felul de galaxii mai stateam si in primul rind amindoi si vedeam absolut tot. Bine, la un moment dat nu am vazut nimic, pentru ca am inchis ochii”, se amuza acum vedeta PRO TV, care s-a intors in tara cu foarte multe cadouri pentru nepotii ei si ai lui Mihai, aducindu-i acasa pentru ea pe Wall-E, care activat se transforma in cutie si pe EVE, ale carei stari de la suparare, veselie, somn, zimbet sau furie sint exprimate prin forma ochilor. 

Luni, chiar de ziua ei Monica a iesit seara in oras cu prietenele si au stat de vorba pina tirziu in noapte, dar ea va fi sarbatorita si la sfirsitul acestei saptamini, cind va organiza o mica petrecere cu toti prietenii.


 
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!