Monica Gabor si-a schimbat parerea despre operatiile estetice: "Iubitul meu ma iubeste indiferent de cum arat"

Monica Gabor si-a schimbat parerea despre operatiile estetice: Iubitul meu ma iubeste indiferent de cum arat
Citeste mai mult despre: Monica Gabor,
Data publicarii: 13 Mai 2013
Data actualizare: 13 Mai 2013
Monica Gabor nu a recunoscut niciodata, dar nici nu a dezmintit zvonurile conform carora si-ar fi facut o operatie de marire a sanilor, insa pe vremea cand era doamna Columbeanu, afisa un bust vizibil mai mare ca in prezent. Dupa ce a plecat in America si a devenit iubita lui Mr. Pink, Monica ar fi renuntat la silicoane de dragul iubitului sau.

Revenita in tara pentru a-si vedea fiica, Monica Gabor a acordat un interviu site-ului protvmagazin.ro, in care vorbeste despre ritualurile sale de ingrijire si despre parerea sa asupra operatiilor estetice pe care sustine ca este bine sa le faci numai atunci cand viata ta depinde de asta.

"Daca operatia respectiva este facuta ca urmare a unui traumatism major, gen extirparea unui san sau ca urmare a unor arsuri de gradul III-IV, atunci categoric mi se par o binecuvantare. In schimb, atunci cand sunt facute doar ca un moft, situatia se schimba. O operatie este o operatie, trebuie sa evitam pe cat posibil sa ne mutilam doar pentru a intra in niste tipare fixate de niste oameni care nu ne cunosc, nu ne iubesc. Cel mai bun lucru pe care poti sa-l faci inainte sa iei o astfel de decizie este sa-i intrebi pe cei care intr-adevar iti sunt aproape si te iubesc daca operatia este necesara si importanta pentru relatia voastra. Daca intr-adevar te iubesc, in majoritatea cazurilor, raspunsul va fi negativ", a declarat Monica Gabor.

Mai mult, ea a evitat sa dea un raspuns clar cand a fost intrebata daca si-a scos silicoanele.

"Ce zic despre mine unele persoane, in general dezinformate, nu e de comentat. Un lucru este sigur, iubitul meu ma iubeste indiferent de felul in care arat. Cel mai important pentru el este sa fiu sanatoasa"., a mai adaugat ea.
 
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies