Monica și Chandler, poza care a șocat internetul. Fanii, îngrijorați de felul în care arată actorii

Monica și Chandler, poza care a șocat internetul. Fanii, îngrijorați de felul în care arată actorii
Citeste mai mult despre: Friends, Courtney Cox, Matthew Perry,
Autor: Redactia
Data publicarii: 09 Noiembrie 2019
Data actualizare: 06 Noiembrie 2020
Deși au trecut 15 ani de la ultimul episod Friends, serialul este la fel de popular și astăzi. Este redifuzat de mai multe posturi tv din întrega lume și poate fi urmărit chiar și pe o platformă online de filme. Așa că e ca și cum Monica, Chandler, Ross sau Rachel nu ne-ar fi părăsit niciodată.

Cu toate astea, fanii au uneori un șoc când își dau seama că timpul a trecut și că actorii lor preferați nu mai au chiar 20-30 de ani, așa cum aveau când a început Friends. Deși, de exemplu, Jennifer Aniston arată la fel de bine!

Zilele trecute, Courtney Cox, în vârstă de 55 de ani, cea care a interpretat-o pe Monica Geller în serial, a postat o imagine pe rețelele de socializare care a ajuns virală pe internet. Aceasta și-a făcut un selfie alături de “iubitul” ei din serial, Chandler, interpretat de actorul Mattew Perry. Deși s-au bucurat mult să îi vadă din nou împreună, fanii lor au comentat felul în care arată actorii. Aceștia nu îi criticau pentru cum arată din cauza trecerii timpului, ci din cauza operațiilor estetice pe care se presupune că și le-au făcut. Internauții au comentat că cei doi arată nefiresc și că este evident că și-au “făcut ceva” la față.

“Ce se întâmplă cu fața lui Chandler?”, s-au întrebat fanii. Nici “Monica” nu a scapăt de critici, pentru că și chipul ei pare “lucrat”.

Matthew Perry, în vârstă de 50 de ani, s-a confruntat de-a lungul carierei cu grave probleme legate de dependența de alcool. În plus, a mai avut și probleme legate de greutate, fiind ba slab, ba supraponderal.

Recent, actorul a fost surprins pe străzile din Los Angeles în timp ce ieșea dintr-un restaurant unde luase cina alături de o domnișoară. Actorul avea un look neîngrijit, fiind îmbrăcat într-o cămașă largă și niște pantaloni care nu îl puneau deloc în valoare. 

Acesta a fost un adevărat șoc pentru fanii lui când au observat schimbarea radicală prin care trece actorul: "Arată atât de rău, ce s-a întâmplat?; "Arată atât de trist.."; "Sper să se facă bine, săracul.."

În 2016, actorul a făcut publică problema pe care o avea cu substanțele interzise, recunoscând că nu își amintește cum au decurs filmările serialului "Friends".

"Sunt o persoană destul de privată, însă filmam un serial care era urmărit de peste 30 de milioane de oameni. Deci oamenii știau. A fost atât de "public" ceea ce se întâmpla cu mine "

"Nu poți avea o problema de droguri, timp de câțiva ani și apoi să aștepți să se rezolve în 28 de zile." 

Acesta s-a luptat cu depresia, cu dependența de alcool și abuzul de medicamente pe o perioadă destul de îndelungată: "A fost vorba mai mult de alcool. Credeam că mă ascund bine, dar în final oamenii și-au dat seama".
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies