Morandi lanseaza in premiera "Rock the world" la MTV FOTO!

Morandi lanseaza in premiera Rock the world la MTV FOTO!
Citeste mai mult despre: Morandi, mtv.ro, videoclip,
Data: 12 Septembrie 2010
Premiera videoclipului \"Rock the world\" al trupei Morandi va avea loc luni, de la ora 12:00, la MTV, mtv.ro si pe site-ul morandi-music.com. Piesa a fost prezentata in exclusivitate la Happy Hour, iar mai jos o poti asculta!

"Rock the world", al noualea videoclip al trupei Morandi, este primul videoclip 3D filmat in Romania, tehnologie folosita si de artisti ca Bjork ("Wanderlust") sau Radiohead ("House of Cards"), dar si in "Avatar"-ul lui James Cameron.

Videoclipul a fost lansat in varianta 3d in luna iulie, la un cinematograf din Bucuresti, in prezenta fanilor si a presei.
Daca pentru filmarea celui mai recent videoclip, "Colors", platourile de filmare din Buftea au fost invadate de fluturi si o zebra, "Rock the world" aduce petrecerea in mijlocul padurii, unde entertaineri sunt chiar Randi si Marius.

Vezi clipul in varianta pentru micile ecrane pe MTV, luni, de la ora 12:00, pe mtv.ro si pe noul site al trupei, ce va fi lansat simultan cu aceasta premiera.
Pana luni, intra in padurea fermecata prin aceasta portita (link making of).

Morandi este trupa castigatoare a Best Romanian Act la MTV Europe Music Awards 2008. "Rock the world" este al doilea extras single de pe albumul "Zebra", dupa "Colors".

 

FULLSCREEN
Morandi lanseaza in premiera "Rock the world" la MTV FOTO!
  • /VIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO