Morosanu, facut KO in 26 de secunde, Ciobanu finalist in piramida! Vezi rezultatele de la K1 Romania!

Morosanu, facut KO in 26 de secunde, Ciobanu finalist in piramida! Vezi rezultatele de la K1 Romania!
Citeste mai mult despre: K1, Catalin Morosanu, live,
Data publicarii: 22 Mai 2010
Data actualizare: 22 Mai 2010
Romanii au facut show la K1 Romania! Ionut Iftimoie a terminat in picioare meciul cu Ray Sefo, Sebastian Ciobanu a ajuns pana in finala piramidei, iar Catalin Morosanu a fost facut KO in 26 de secunde!

Primele 6 meciuri au putut fi urmarite LIVE si exclusiv pe www.sport.ro in sistem Pay-Per-View.

Ionut Atodiresei a castigat primul meci din gala K1 Bucuresti, evenimentul anului in Romania! Atodiresei a castigat meciul cu Amadou Ba din Franta  prin decizie.

Meciul nu a fost lipsit de spectacol, si nici de incidente! In runda a treia, adversarul a incercat sa-l puna la pamant pe Pitbul Atodiresei, dar nu i-a iesit. Dupa o lovitura de genunchi nereusita, Amadou Ba a cazut peste ring! Noroc ca l-a prins unul dintre arbitrii judecatori.

Sandu Lungu s-a impus in meciul doi de la K1 Romania! In repriza a doua, Jimmy Ambriz a avut o problema la ochi si arbitrul a opri meciul, la recomandarile medicului.

Olandezul Valentijn Overeem a castigat, in 15 secunde, meciul trei de la K1 Romania dupa o lovitura inalta de genunchi, care l-a trimis la podea pe Catalin Zmarandescu.

Mihai Barbu s-a impus in in lupta cu Philippe Salmon, chiar daca a fost facut Knock-down in runda a doua. Dupa trei reprize, arbitrii au dat egalitate si cei doi luptatori au mai avut nevoie de un extra-round pentru a se stabili invingatorul.

Doar 26 de secunde i-au trebuit lui Zimmerman pentru a-l face KO pe Morosanu, care a fost trimis la podea dupa o combinatie mortala genunchi-croseu de dreapta.
Click AICI ca sa vezi video exclusiv de pe www.sport.ro!

Sebastian Ciobanu a obtinut o performanta extraordinara ajungand in finala piramidei K1 Romania. Ciobanu a trecut de Daniil Sapliojin (Estonia), in sferturi, si de Mighty Mo (SUA), in faza semifinalelor. In ultimul meci al piramidei, Ciobanu l-a intalnit pe Freddy Kemayo (Franta), in repriza a treia a fost trimis la podea si apoi facut KO prin abandon.
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!