Motivul adorabil pentru care aceasta fetita merge la coltul strazii in fiecare joi dimineata

Motivul adorabil pentru care aceasta fetita merge la coltul strazii in fiecare joi dimineata
Citeste mai mult despre: motiv adorabil, coltul strazii, fetita,
Data publicarii: 27 Aprilie 2016
Data actualizare: 27 Aprilie 2016
In fiecare joi dimineata o fetita de trei ani din Brooklyn asteapta cu nerabdare la coltul strazii pentru cel mai dragut motiv. Prietenul ei de la salubritate se opreste pentru a-i face o mica vizita. Iata cum a inceput prietenia lor.

Micuta de trei ani, fiica lui Traci Andracke, obisnuia sa faca cu mana oamenilor de la salubritate care veneau saptamanal sa ia gunoiul din cartierul in care locuieste. Prietenia ei cu Delvar Dobson a inceput in urma cu un an cand ea l-a salutat in timp ce acesta lua gunoiul din fata casei ei. 

La scurt timp dupa ce s-au cunoscut a fost ziua de nastere a fetitei si aceasta a vrut sa faca ceva special pentru noul prieten. Ea i-a oferit o prajitura, iar Dopsons a fost surprins de adorabila micuta.

Urmatoarea saptamana, in semn de recunostinta, el i-a daruit jucarii. De atunci, fetita il asteapta la coltul strazii in fiecare joi pentru a-l saluta. Exista un singur cuvant care poate descrie prietenia celor doi - adorabil.

Prieteniile ca acestea dovedesc ca si cele mai mici gesturi conteaza. Chiar si un salut daruit cu zambetul pe buze poate face ziua mai frumoasa unei persoane. 
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies