Motivul bizar pentru care Michael Jackson le arunca dulciurile de Halloween copiilor săi. De ce se temea superstarul

Motivul bizar pentru care Michael Jackson le arunca dulciurile de Halloween copiilor săi. De ce se temea superstarul
Citeste mai mult despre: Michael Jackson, Halloween,
Autor: Doina Goanta
Data publicarii: 28 Octombrie 2021
Data actualizare: 28 Octombrie 2021
Apropierea Halloween-ului l-a făcut pe fiul cel mare al lui Michael Jackson să își aducă aminte de momentele frumoase petrecute în familie. Prince a povestit că mergea alături de tatăl și frații săi la “Trick or treat” (Ne dați or nu ne dați) pe la casele vecinilor și se întorceau cu tolbele pline de bomboane. Doar că Michel Jackson îi punea să le arunce pe toate la gunoi.

Nu este un secret faptul că Michael Jackson avea multe “ciudățenii”, așa că probabil nu miră pe nimeni faptul că superstarul arunca toate bomboanele copiilor primite în urma colindatului din casă în casă în seara de Halloween. Motivul? Îi era teamă că vecinii vor să îi omoare copiii! De frică să nu îi otrăvească cineva sau să nu fie lame ascunse în dulciuri, Michael îi punea pe copii să arunce bomboanele și le oferea el altele în schimb.

Sursa foto: PROFIMEDIA

“Când eram mici, purtam măști mereu pentru a ne ascunde identitatea. Dar Halloween-ul era o sărbătoare grozavă, pentru că toată lumea purta măști. Mergeam cu tata să colindam pe la casele unor prieteni și sărbătoream ca o familie normală”, a spus Prince.

Tânărul în vârstă de 24 de ani a dezvăluit și că tatălui său îi era teamă că bomboanele erau otrăvite. “Pe vremea aia, mulți se temeau că oamenii ar pune otravă sau lame de ras în dulciuri. Așa că mergeam la colindat, luam bomboanele, dar când ajungeam acasă tata ne punea să le aruncăm. Ne dădea altele la schimb. Puteam să mâncam câte vrem, dar doar în ziua aia”.
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies