Motivul ciudat pentru care Daniel Radcliffe nu va merge să vadă ultima poveste Harry Potter

Motivul ciudat pentru care Daniel Radcliffe nu va merge să vadă ultima poveste Harry Potter
Autor: Dan L. Brumar
Data publicarii: 27 Noiembrie 2018
Data actualizare: 27 Noiembrie 2018
Actorul Daniel Radcliffe, care de 18 ani îl interpretează pe Harry Potter pe marile ecrane, a anunțat că nu va merge la teatru să vadă ultima poveste din seria Harry Potter. Motivul e cel puțin ciudat.

Partea a opta din seria Hary Potter (Copilul blestemat) a fost transpusă într-o piesă de teatru. Ea nu va ajunge niciodată pe marile ecrane, a confirmat J. K. Rowling, autoarea romanelor de fantezie care au inspirat peliculele Harry Potter. Piesa, scrisă de Jack Thorne, are patru acte și a avut premiera în 30 iulie 2016 la Londra. Harry Potter și Copilul blestemat a ajuns și pe Brodway în aprilie 2018, însă eroul care îl interpretează pe celebrul vrăjitor Harry Potter în seria de filme – Daniel Radcliffe – nu a fost să vadă piesa.

Imagine din piesa de teatru Harry Potter și Copilul blestemat. FOTO: harrypottertheplay.com


Și nici nu o va face vreodată, spune actorul britanic, care a dezvăluit și motivul: nu s-ar simți prea confortabil cu atâția ochi ațintiți asupra lui. „Cel mai probabil nu voi merge să o văd, nu plănuiesc asta. Nu pentru că o să mă arunce într-o criză existențială de genul: Asta s-a întâmplat? Ci pentru că nu ar fi o seară relaxantă la teatru. M-aș simți că aș fi urmărit de toată lumea pentru reacția mea”, s-a confesat actorul în show-ul Late Night with Seth Meyers.

Radcliffe, în vârstă de 29 de ani, consideră că ar fi un chin pentru el să se afle în mijlocul atâtor fani ai seriei Harry Potter. Deși oamenii l-ar putea acuza că e egoist și orgolios, preferă să stea departe de ei, pentru confortul său interior.

Piesa de teatru Harry Potter și Copilul blestemat are patru acte și, din cauza lungimii sale, a fost împărțită în două părți, fiecare de două ore și jumătate.


FOTO: harrypottertheplay.com

Piesa continuă povestea din filmul Harry Potter și Talismanele morții 1, la 19 ani de la evenimentele prezentate în carte. Personajul principal este Albus Severus Potter, al doilea fiu al lui Harry Potter și al lui Ginny Weasley, care e pe punctul de a intra la vestita școală Hogwarts.  
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies