Motivul incredibil pentru care Dolph Lundgren venea obosit la filmările pentru Rocky 4

Motivul incredibil pentru care Dolph Lundgren venea obosit la filmările pentru Rocky 4
Autor: Dan L. Brumar
Data: 10 Octombrie 2018
Actorul suedez Dolph Lundgren (60 de ani) a mărturisit de curând de ce venea tot timpul obosit la filmările peliculei Rocky 4, în care a jucat alături de Sylvester Stallone.

Ivan Drago, personajul interpretat de Lundgren în Rocky 4, a primit o chelfăneală zdravănă de la Rocky Balboa, rol memorabil făcut de Sylvester Stallone. Dacă scenariul nu ar fi prevăzut acest lucru, Dolph Lundgren n-ar fi reușit oricum să-i țină piept lui Sly, iar motivul este unul incredibil. Actorul suedez le-a mărturisit celor de la The Sun că venea foarte obosit la filmări din cauza nopților pierdute în clubul Studio 54 din New York și a partidelor sălbatice de sex cu multiple partenere. Lundgren, care pe vremea aceea era într-o relație cu artista de origine jamaicană Grace Jones, a dezvăluit că aceasta obișnuia să aducă o parteneră sau mai multe pentru a împărți același pat.

Citește și

Dolph Lundgren, împreună cu Grace Jones 


„Se întâmpla ocazional, cu sau fără Grace. Uneori aducea ea acasă o prietenă, iar apoi eu trebuia să mă trezesc a doua zi să merg la muncă. Aș putea spune că de cele mai multe ori erau patru sau cinci fete. Sună bine în teorie, dar când trebuie să te trezești și să te lupți cu Sylvester Stallone dimineața, nu mai e un lucru atât de bun”, s-a confesat actorul.

Lundgren a cunoscut-o pe Grace Jones la începutul anilor ‘80, când ea l-a angajat ca bodyguard. Artista a fost cea care l-a convins să renunțe la facultate (MIT), să se mute cu ea la New York și să încerce să facă o carieră ca actor. În scurt timp, Lundgren a primit un rol mic în seria James Bond (A view to a kill), în care Grace Jones avea rol central. În același an (1985), Lundgren apărea în Rocky 4, rol care avea să-i aducă celebritatea. Însă, acest lucru i-a șubrezit relația cu Greace Jones.

Imagine din filmul Rocky 4


Dolph Lundgren și-a amintit cum au reacționat oamenii la premiera filmului care i-a deschis calea spre Hollywood.

„Am intrat în cinema ca iubit al ei, iar oamenii încercau să mă dea la o parte pentru a putea face poze cu ea. Însă, 90 de minute mai târziu, când am ieșit din sală, oamenii încercau să facă poze cu mine”, a spus actorul, conform sursei citate. Rolul din Rocky 4 i-a adus și premiul Marshall pentru cel mai bun actor.

Cinci lucruri despre Dolph Lundgren

Actorul suedez vorbește fluent limba maternă și engleza, dar se descurcă bine și în franceză, germană, italiană, japoneză și spaniolă.

A absolvit cursurile a șase facultăți, pe care le-a frecventat de la distanță: Massachusets Institute of Technology, Universitatea Clemson, Universitatea Tehnică Regală Suedeză, Universitatea de Stat Washington, Universitatea din Sydney. Anterior a absolvit Wesley College din Sydney.

L-a băgat în spital pe Stallone în timpul filmărilor pentru Rocky 4, după ce acesta venise cu ideea de a se lupta cu Lundgren de-a dreptul vreme de 15 secunde. Pentru ca scena luptei din ring să fie cât mai credibilă, cei doi și-au împărțit pumni pe bune. Însă, Lundgren l-a lovit așa de tare pe colegul de platou, încât l-a băgat în spital.

E campion european la karate. A câștigat titlul european la karate kyokushin în 1980 și 1981, iar acest lucru a fost posibil pentru că a început antrenamentele de la vârsta de 10 ani.

A cochetat cu muzica și a cântat ani de zile la tobe. De fapt, în copilărie visa să ajungă star rock, însă i-au plăcut mai mult sporturile de contact.

FULLSCREEN
Motivul incredibil pentru care Dolph Lundgren venea obosit la filmările pentru Rocky 4
  • /VIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies