Motivul INCREDIBIL pentru care un apartament de 20 de milioane de lire e abandonat de 19 ani

Motivul INCREDIBIL pentru care un apartament de 20 de milioane de lire e abandonat de 19 ani
Citeste mai mult despre: apartament, Iugoslavia, justitie,
Data publicarii: 14 Septembrie 2011
Data actualizare: 14 Septembrie 2011
Un apartament super luxos, de 215 metri patrati, situat in una din cele mai bune zone din  Manhattan, sta parasit de aproape 19 ani, dintr-un motiv aproape stupid.

Apartamentul, care valoreaza 20 de milioane de lire, este disputat de 5 state, care inca nu s-au pus de acord cum sa-si imparta proprietatea, dupa destramarea fostei Iugoslavii in 1992.

Duplexul, care are 6 dormitoare, 4 bai, 2 bai de serviciu – si 19 ani de cand s-a pus praful peste tot prin el – este o fosta proprietate a Iugoslaviei, care l-a cumparat cu 100.000$ in 1975, cand maresalul Iosif Tito conducea tara.

Duplexul a devenit proprietatea nimanui dupa 1992 – victima colaterala a neintelegerilor dintre statele succesoare. Cinci republici - Serbia, Slovenia, Bosnia, Croatia si Macedonia – nu reusesc sa si-l imparta de atunci.

Saptamana aceasta, ar putea aparea o intelegere scrisa intre cele cinci state, la Saraievo. Dupa vanzarea apartamentului, Serbia spera sa obtina 39.5% din valoarea apartamentului, dupa o formula care tine cont de puterea economica a fiecaruia dintre cele 5 state.

Uite in ce hal a ajuns apartamentul intre timp:
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!