Motivul induiosator pentru care Printesa Diana nu purta haine si accesorii Chanel

Motivul induiosator pentru care Printesa Diana nu purta haine si accesorii Chanel
Data publicarii: 23 Mai 2018
Data actualizare: 23 Mai 2018
Printesa Diana a incetat sa mai poarte accesorii sau haine Chanel, deoarece logo-ul ii amintea de infidelitatea fostului sau sot. 

Printul Charles a inselat-o pe Diana cu Camila Parker Bowles, cu care s-a intalnit inaintea acesteia si cu care s-a casatorit, de asemenea, dupa divort. Aventura lui Charles cu Camilla a devenit publica si motivul evident pentru care mariajul cu Printesa Diana s-a incheiat. 

Astfel, litera "C" din logo-ul brand-ului Chanel a reprezentat o amintire dureroasa a aventurii dintre Charles si Camilla. 

Designer-ul australian, Jayson Brunsdon a dezvaluit recent aceasta informatie catre Harper's Bazaar Australia. A zis, de asemenea, ca el s-a ocupat de stilul vestimentar al Printesei Diana pentru un eveniment din Austria in 1996, anul in care a divortat de Charles. 

Brunsdon a ales o pereche de pantofi Chanel, pe care sa o asorteze cu o fusta Versace, dar Diana a refuzat sa poarte acei pantofi. Ea a zis:"Nu pot purta Chanel, deoarece pentru mine reprezinta numele lui Charles si Camilla." 

Dupa divort, Diana a oferit primul ei interviu catre BBC, care a adus cateva revelatii private in sfera publica. Una dintre revelatii a fost acea ca amanta lu Charles a reprezentat mereu o amenintare in mariajul lor. 

"Au fost trei persoane in mariajul nostru, asadar a fost cam aglomerat", a declarat Diana pentru BBC, indicand faptul ca Charles nu a fost niciodata loial si ca mereu a iubit-o pe Camila, desi s-a decis sa se insoare cu Diana. 
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies