Motivul pentru care Brad Pitt a fost interzis în China timp de 20 de ani

Motivul pentru care Brad Pitt a fost interzis în China timp de 20 de ani
Sursa FOTO: Getty Images
Autor: Redactia
Data publicarii: 12 August 2020
Data actualizare: 12 August 2020
Brad Pitt este unul dintre cei mai importanți și apreciați actori de la Hollywood. Filmele în care a jucat au cucerit milioane de oameni din întreaga lume, însă farmecul său nu a fost privit cu ochi buni de autoritățile din China.   
  • Sursa FOTO: Getty Images

După lansarea celebrei pelicule "Șapte ani în Tibet / Seven Years in Tibet", Brad Pitt nu a mai fost primit în China timp de 20 de ani. 

Conform Geo.TV, China nu a fost impresionată de rolul interpretat de băiatul de aur al Hollywood-ului. În producția "Șapte ani în Tibet", actorul joacă rolul alpinistului Heinrich Harrer. Acesta se împrietenește cu Dalai Lama înainte ca Tibetul să fie ocupat de China.


Sursa FOTO: Profimedia Images


Imediat după lansarea filmului, China s-a transformat în teren ostil pentru Brad Pitt. Deși neoficial, filmele sale au fost interzise timp de 20 de ani. 

Se pare că "interdicția" a luat sfârșit odată cu lansarea peliculei "Allied", în care Brad Pitt interpretează rolul principal.   

Filmul a fost lansat și în China deoarece a fost finanțat parțial de compania chineză Huahua Media.Vezi și VIDEO: Cum a fost pentru Cabral să se întoarcă pe platourile de filmare după o pauză de mai bine de trei luni


 VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!