Motivul pentru care Camilla a încercat să-i despartă pe William și Kate

Motivul pentru care Camilla a încercat să-i despartă pe William și Kate
Data: 11 Septembrie 2018
Se pare că partenera prințului Charles, Camilla, Ducesă de Cornwall, nu credea că o mariajul dintre William și Kate era o idee bună.

Camilla, conform unei noi cărți apărute în Marea Britanie, nu credea că actuala Ducesă de Cambridge era potrivită pentru familia regală.
Foto: Getty

Kate și William s-au cunoscut pe când urmau amândoi cursurile Universității St Andrews din Scoția. În timp ce lumea se îndrăgostea de atrăgătoarea Kate Middleton, pe atunci iubita prințului, unul dintre membrii familiei regale nu aproba această relație.

Camilla, care a intrat în familia regală când s-a căsătorit cu Prințul Charles în 2005, ar fi încercat atunci să-i despartă pe William și Kate.

Aceasta credea despre Kate că ”este drăguță, dar mai degrabă ștearsă” și ”prea modestă” ca să se mărite cu un prinț, conform noii cărți ‘Game of Crowns: Elizabeth, Camilla, Kate, and the Throne’, semnată de Christopher Anderson.

În paginile acestei noi cărți, se arată cum Camilla l-ar fi rugat pe Prințul Charles să intervină și să-l determine pe fiul său să renunțe la Kate. După șase ani de relație, Kate și William s-au despărțit pentru scurt timp, în 2007, iar soția lui Charles ar fi descris atunci ruptura drept ”înțeleaptă”. 

Din fericire, Kate și William s-au împăcat la scurt timp și, în 2011, s-au căsătorit, în ciuda dorințelor ”soacrei”. De altfel, Prințul William mărturisea la acea vreme că, înainte s-o ceară pe Kate în căsătorie, nu i-a cerut părerea tatălui său.

 

FULLSCREEN
Motivul pentru care Camilla a încercat să-i despartă pe William și Kate
  • /Vezi episoade in intregime pe
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO