Motivul pentru care Camilla nu a venit la nunta prințesei Eugenie

Motivul pentru care Camilla nu a venit la nunta prințesei Eugenie
Citeste mai mult despre: camilla, nunta, printesa Eugenie,
Data publicarii: 12 Octombrie 2018
Data actualizare: 12 Octombrie 2018
O absență notabilă de la nunta prințesei Eugenie a fost Ducesa de Cornwall, soția prințului Charles.

Ducesa de Cornwall a lipsit de la nunta regală, dintre prințesa Eugenie, nepoata Reginei, și logodnicul ei, Jack Brooksbank. În timp ce alți membri importanți ai Casei Regale, printre care soțul ei, Prințul Charles, Regina și Prințul Phillip, Prințul William și Kate, și-au făcut apariția la capela St. George din Windsor, Camilla a făcut notă discordantă.

Citește și: Ce drăguţi sunt! Charlotte şi George, copiii lui Kate şi ai lui William, în prim plan la nunta prinţesei Eugenie

 

Aceasta a preferat să meargă în Scoția. Camilla (71 de ani) a lipsit de la fastuosul eveniment pentru a vizita un muzeu din Braemar, Aberdeenshire. Soția prințului Charles, care este cunoscută în Scoția drept Ducesa de Rothesay, a luat ceaiul de dimineață cu reprezentanți ai comunității locale, înainte de a se întâlni cu elevii unei școli generale. Mai târziu, aceasta a vizitat un nou centru cultural, numit în onoarea Prințului Charles, unde a urmărit un scurt spectacol de dansuri scoțiene.

Înainte de nuntă cu câteva zile, Ducesa a anunțat că nu va participa la ceremonie, iar o sursă din apropierea ei a confirmat: ”Ducesa are un angajament stabilit de mult timp și nu vrea să dezamăgească pe nimeni”, consemnează hellomagazine.com.

Deși Camilla a lipsit de la eveniment, alți 30 de membri ai familiei regale s-au adunat pentru a sărbători nunta prințesei Eugenie, care este fiica cea mică a prințului Andrew și nepoata reginei Elisabeta a II-a. Printre aceștia s-au aflat și Ducele și Ducesa de Sussex, care s-au căsătorit la aceeași capelă, acum mai puțin de cinci luni.

Foto: Getty
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies