Motivul pentru care celebra ”Violetta”, Martina Stoessel, s-a despărțit de iubitul ei

Motivul pentru care celebra  Violetta , Martina Stoessel, s-a despărțit de iubitul ei
Citeste mai mult despre: Martina Stoessel, iubit, Violetta,
Data: 25 Mai 2020
Martina Stoessel, Tini, s-a impus ca celebritate internațională cu rolul principal din serialul Disney ”Violetta”.

Câțiva ani, Tini a fost idolulul tuturor copiilor și adolescenților din lume, aceasta făcând și mai multe turnee internaționale, alături de colegii săi de serial, și ținând concerte cu casa închisă. 

La ora actuală, Martina Stoessel tocmai a încheiat o nouă poveste de dragoste, dar nu fără scandal. Tini și cântărețul Sebastián Yatra formau de aproape patru ani unul dintre cele mai iubite cupluri din showbiz-uri latino-american. Pandemia de coronavirus a însemnat pentru ei însă despărțirea.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by TINI (@tinistoessel) on

Criza i-a prins pe Tini și Sebastián în Europa, unde înregistrau câteva piese noi. Au hotărât să se întoarcă acasă și să stea în carantină separați: el - în Columbia, iar ea - în Argentina, alături de părinții ei.

După o scurtă perioadă, cei doi au anunțat că relația lor s-a încheiat, iar la scurt timp după aceea, au apărut și zvonul despre motivul acestei despărțiri.

”Motivul” este din Mexic și se numește Danna Paola. Tânăra artistă a lăsat, în ultima vreme, tot felul de indicii mai mult sau mai puțin discrete despre sentimentele sale față de Sebastián Yatra. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Danna Paola (@dannapaola) on

Conform știrileprotv.ro, lucrurile s-au precipitat când Danna Paola a început să transmită un video call în care cânta alături de Sebastián Yatra, în urma căruia majoritatea fanilor au decis că ”cei doi sunt la început de relație”.

Recent, într-o sesiune pe Tik Tok, urmăritorii au întrebat-o pe Danna ce s-a întâmplat cu Sebastián Yatra, la care ea a răspuns misterios: ”Ei bine, ce urmează să se întâmple... El este o făptură senzațională”.

Foto: Profimediaimages.ro
 

Viața bate vlogul - sez. 2, episodul 9: Diana C: de la temeri la 5Gang

FULLSCREEN
Motivul pentru care celebra ”Violetta”, Martina Stoessel, s-a despărțit de iubitul ei
  • /Românii talentați stau pe

VIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO