Motivul pentru care fiicele lui Sylvester Stallone sunt singure. Cum ar trebui să fie viitorii lor iubiți

Motivul pentru care fiicele lui Sylvester Stallone sunt singure. Cum ar trebui să fie viitorii lor iubiți
Autor: Diana Oprea
Data: 03 Septembrie 2020
Nu mai este un secret că actorul Sylvester Stallone își ține fetele din scurt. Deși sunt majore, acestea apelează mereu la sfatul părinților, mai ales atunci când sunt curtate de vreun băiat.  

Recent, fiicele sale mai mari, Sophia (24 de ani) și Sistine (22 de ani) au dezvălui, într-un interviu pentru hollywoodlife.com, cum ar trebui să fie viitorul lor iubit, ca să intre în grațiile familiei. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

5 days #unwaxedpodcast

A post shared by @ unwaxedpodcast on

„Când te întâlnești cu una dintre noi, te întâlnești de fapt cu întreaga familie”, a explicat Sistine. „Deci, dacă nu ai aprobarea tuturor, nu poți intra în casă. Dar, dacă poți trece testul întregii noastre familii și poți să obții cei patru DA, înseamnă că ești un tip de treabă”, a continuat fata. 

Sophia a ținut să precizeze că potențialii pretendenți nu vor fi supuși la grele încercări. 

„Nu suntem duri cu ei. Nu este ca și cum dacă nu faci asta sau alta, atunci nu vei trece testul. Suntem cu siguranță cea mai deschisă și distractivă familie”.

Totuși, de ce este nevoie ca să impresionezi familia Stallone? 

„Cu toții avem preferințe diferite”, a dezvăluit Sistine. „Sora mea mai mică (Scarlett, 18 ani) vrea ca viitorul ei iubit să fie extrem de amuzant. Tata vrea ca acel bărbat să dea o strângere de mână fermă, iar mama vrea pe cineva care să fie un gentleman. Iată de ce suntem singure.”

Stallone mai are un băiat de 41 de ani, pe Seargeoh, cu Sasha Czack. Cei doi au mai avut un băiat, Sage (36 de ani), care a murit în 2012 din cauza unor complicații cardiace. 

Sursă foto: Instagram unwaxedpodcast, officialslystallone

Vezi și: 

FULLSCREEN
Motivul pentru care fiicele lui Silvester Stallone sunt singure. Cum ar trebui să fie viitorul lor iubit
  • /VIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies