Motivul pentru care Kim Jong Un nu călătorește nicăieri fără toaleta personală

Motivul pentru care Kim Jong Un nu călătorește nicăieri fără toaleta personală
Kim Jong Un
Citeste mai mult despre: Kim Jong Un, bolnav, toaleta,
Data: 13 Mai 2020
Printre multiplele ciudățenii ale liderului nord-corean se află și aceasta. Kim Jong Un este renumit pentru faptul că nu se deplasează niciodată fără o toaletă personală. 

Conform publicației sud-coreene Chosun Ilbo, dictatorul nu părăsește niciodată casa fără să aibă la dispoziție o toaletă, iar atunci când călătorește, are chiar mai multe. 
 

Citește și

Citește și: Kim Jong-un este în viață! Unde a fost fotografiat cel mai recent


Facilitățile dictatorului includ o ”oală de noapte” în automobilul său Mercedes, dar și o mașină desemnată drept toaletă inclusă în coloana oficială. De asemenea, când este nevoie, în caravana lui Kim Jong Un se regăsește și o toaletă mobilă creată special pentru ”teren muntos sau zăpadă”, conform unei surse anonime citate de Daily NK. 

Chiar dacă este de înțeles de ce dictatorul refuză să folosească toaletele publice, în realitate ”tronul” mobil al lui Kim are un rol important în securitatea națională. Lee Yun-keol, fost membru al comandamentului de gardă nord-coreean, a declarat pentru Washington Post că ”excrețiile liderului conțin informații despre starea de sănătate a acestuia, astfel că nu pot fi lăsate la voia întâmplării”. Așa cum s-a exprimat publicația din Coreea de Sud Chosun Ilbo, toaletele mobile ”îi împiedică pe dușmani să intre în canal pentru a analiza scaunul liderului suprem”. 

”Tractul digestiv conține mai multe celule bacteriene decât întreg organismul”, a declarat medicul gastroenterolog de la University of Maryland School of Medicine pentru Live Science.

Acestea conțin ADN-ul celui care le elimină și, de asemenea pot dezvălui dacă intestinul persoanei absoarbe toți nutrienții de care are nevoie și respinge microbii de care nu are nevoie.

Conform lui Raufman, culoarea scaunul lui Kim ar putea indica, de exemplu, dar liderul are hemoragii interne sau dacă ia medicamente pentru o anumită afecțiune. De asemenea, un specialist ar putea spune dacă există afecțiunii cronice, indiferent de natura acestora.

Foto: Profimediaimages.ro
 


Vezi și: 

FULLSCREEN
Motivul pentru care Kim Jong Un nu călătorește nicăieri fără toaleta personală
  • /VIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies