Motivul pentru care, pe tancurile distruse ale rușilor, scrie ”Wolverines”

Motivul pentru care, pe tancurile distruse ale rușilor, scrie Wolverines
Citeste mai mult despre: tancuri rusesti, Wolverines,
Data publicarii: 19 Aprilie 2022
Data actualizare: 19 Aprilie 2022
Există un motiv pentru care cuvântul ”Wolverines” apare pe tancurile rusești distruse, ale căror rămășițe sunt răspândite de-a lungul Ucrainei.

Cuvântul apare pe sute de vehicule abandonate ale rușilor și a ajuns să simbolizeze ceva amenințător pentru trupele lui Vladimir Putin. 

O fotografie postată pe Twitter de jurnalistul Nolan Peterson arată un tanc rusesc T-72 ars pe un drum în apropiere de Kiev.

Pe acesta, ucrainenii au scris cu vopsea albă cuvântul ”Wolverines”.

Mai apoi, poze cu tancuri rusești inscripționate cu respectivul cuvânt au inundat social media, oamenii realizând că este o referință directă la filmul ”Red Dawn”, din 1984, din plin Război Rece.

Filmul post-apocaliptic îl înfățișează pe Patrick Swayze drept membru al unui grup de liceeni, deveniți luptători de guerillă, care se luptă cu o invazie fictiva a sovieticilor, în Statele Unite.

Numele grupării era Wolverines, iar aceștia își lăsau ”semnătura” de fiecare dată când dădeau o lovitură, în orașul lor din Colorado.

De la invadarea Ucrainei, acum 52 de zile, trupele rusești întâmpină o rezistență de neimaginat, pierzând mai bine de 20.000 de oameni în luptă.

FOTO: Tiktok: @alex_braun28
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!