Motivul pentru care toată lumea se uită la picioarele lui Meghan Markle

26 Iunie 2018, 15:56

Motivul pentru care toată lumea se uită la picioarele lui Meghan Markle
Criticii de modă din întreagă lume au observat un detaliu, în ceea ce o priveș te pe Ducesa de Sussex, iar acum este greu să nu te uiți la picioarele ei, atunci când apare în public. Motivul: pantofii, care par ai altei persoane.

 Urmărită la orice pas , Meghan Markle nu poate ascunde nimic, fiecare detaliu al ținutelor sale fiind exploatat de fotografi și, mai târziu, de presă din întreagă lume.

Dacă diverși critici de modă își spun părerea în mediul online, despre modul în care Meghan se îmbracă sau se machiază, există și persoane care au observat că Ducesa poartă pantofi cu câteva numere mai mari .

Deși pare bizar, motivul este unul cât se poate de simplu și ușor de înțeles. O mulțime de persoane publice aleg încălțări cu toc care sunt ceva mai largi decât în mod obișnuit, pentru a evita rănile provocate de încălțăminte. Ba chiar se spune că și-ar captusi interiorul pantofilor cu vată sau alte materiale moi, pe care le îndepărtează atunci când picioarele sunt umflate.

Departe de a fi un protocol al Casei Regale, pantofii cu câteva numere mai mari vin în ajutorul multor vedete, în încercarea acestora de a evita rănile constante și uneori imposibil de vindecat.

Vezi și tu galeria foto de mai jos:

Vezi episoade in intregime pe

STIRILEPROTV.RO

Mai mult pe STIRILEPROTV.RO