Motivul pentru care un motociclist a fost bătut în mijlocul străzii de un șofer

Motivul pentru care un motociclist a fost bătut în mijlocul străzii de un șofer
Citeste mai mult despre: motociclist, bataie, sofer,
Autor: Iulian Ioncea
Data: 29 Ianuarie 2020
Un filmuleț care are acum peste 10 milioane de vizualizări s-a viralizat rapid pe întreaga planetă datorită unui motociclist care purta pe cască o cameră de filmat.

În urmă cu aproximativ trei luni, dacă ar fi să ne luăm după data la care clipul a fost urcat pe Facebook, un motociclist din SUA a trecut pe culoarea verde a semaforului, iar din dreapta lui a venit un SUV care trecuse pe roșu.

“Pe bune? Nu te uiti? Știi că am filmat tot? Hai, du-te mai departe”, spune motociclistul în momentul în care ajunge în spatele autoturismului. Apoi, el depășește mașina, dar șoferul acesteia vrea să rezolve problema față în față și oprește pe marginea drumului.

“Ce? Care e problema ta? Care e problema ta, frate? M-ai văzut că veneam și știai că ai trecut pe roșu. Știai că era roșu la semafor când au trecut? Ce?”, spune motociclistul în timp ce se duce spre șoferul nervos.

Din păcate, acesta din urmă nu își poate controla nervii și îl lovește peste cască pe motociclist. “Pleacă de aici! Nu te mai uita la mine! Pleacă de aici. Nu te ține după mine”, spune șoferul după ce îl lovește pe motociclist.

“Mă uit unde vreau. Tu de ce nu te uiți pe unde mergi? Uită-te la culoarea semaforului când treci, frate”, se apără motociclistul, după care se urcă înapoi pe motocicletă și pleacă la muncă, de unde sună la poliție.

Pe protvplus.ro, vezi gratuit emisiunile preferate, plus momente exclusive
VIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO