Motivul real pentru care Kanye West candidează la președinția Statelor Unite

Motivul real pentru care Kanye West candidează la președinția Statelor Unite
Citeste mai mult despre: Kanye West, președinție,
Data publicarii: 06 Iulie 2020
Data actualizare: 07 Iulie 2020
Anunțul prin care Kanye West și-a anunțat candidatura la președinția Statelor Unite i-a luat pe mulți prin surprindere.

Rapperul, care este căsătorit cu Kim Kardashian, și-a anunțat cei aproape 30 de milioane de urmăritori pe Twitter că va candida la președinția Statelor Unite, la alegerile care au loc în luna noiembrie a acestui an.

Câștigător a 21 de premii Grammy, artistul este un suporter înfocat al lui Trump, președintele în exercițiu. În 2018, în cadrul unei întâlniri cu Trump la Casa Albă, Kanye a declarat: ”Îl ador pe omul ăsta în această funcție”. 

Însă cu doar patru luni înainte de alegerile din noiembrie, acesta și-a surprins fanii lansându-se în cursa pentru președinție.

”Trebuie să respectăm promisiunea făcută Americii, prin credință în Dumnezeu, aceeași viziune și construirea unui viitor”.

Kim (39 de ani) îl susține pe Kanye în demersul său, iar amicul său miliardar Elon Musk a replicat imediat pe Twitter: ”Ai tot sprijinul meu!”.

Conform The Sun, adevăratul motiv pentru care Kanye West ar candida ar fi intenția acestuia de a atrage votanți tineri din tabăra lui Biden, în favoarea lui Trump. 

CJ Pearson, președinte al organizației tinerilor activiști Last Hope USA: ”Dacă Kanye West candidează în 2020, acesta va lua votanți de la Joe Biden. Votanții lui Trump rămân votanții lui Trump. Baza sa de fani rămâne neschimbată”.

Ca replică la declarația lui Pearson, analistul politic Rachel Bitecofer pretinde că mișcarea face parte din campania lui Trump, cu intenția de a sifona voturi.

Între timp, actorul Eric Balfour a postat pe Twitter: ”Credeți că totul este o glumă? Credeți că este drăguț sau amuzant să ia voturi de la singurul candidat care are șanse să-l învingă pe Donald Trump? Ăsta e privilegiu absolut, în ultimă instanță nu are cum să fie rău pentru voi, sunteți suficienți de bogaț să supraviețuiți încă patru ani cu Trump!”.

Foto: Profimediaimages.ro

Întrebarea Mesei Rotunde - Cristina Almășan: „Aș face sex cu Denis, The Motans”
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies