Mrs. World, Caroline Jurie, arestată după ce a smuls coroana de pe capul câștigătoarei

Mrs. World, Caroline Jurie, arestată după ce a smuls coroana de pe capul câștigătoarei
Câștigătoarea a fost lăsată fără coroană pe motiv că nu ar fi femeie măritată. FOTO: YouTube Colombo Gazatte
Autor: Dan L. Brumar
Data publicarii: 09 Aprilie 2021
Data actualizare: 09 Aprilie 2021
Scandal de proporții la Mrs. World Sri Lanka, cocursul de frumusețe destinat femeilor măritate. Deținătoarea titlului mondial, Caroline Jurie, a fost arestată după ce au agresat-o pe scenă pe câștigătoarea competiției finale din Sri Lanka.

Pushpika De Silva a fost desemnată cea mai frumoasă femeie măritată din Sri Lanka și încoronată în cadrul unui eveniment care a avut loc în Colombo, capitala comercială a țării. Ea ar fi trebuit să reprezinte Sri Lanka la concursul de frumusețe Mrs. World, care are loc în fiecare an.

Însă, la scurt timp după ce a fost încoronată, deținătoarea trofeului Mrs. World, compatrioata sa Caroline Jurie, i-a smul coroana de pe cap pe motiv că nu a respectat regulile competiției.

Caroline Jurie a anunțat audiența că trofeul trebuie să ajungă la concurenta clasată le locul secund, întrucât Pushpika De Silva nu mai este căsătorită, așa cum cere regulamentul. Regina frumuseții a părăsit scena furioasă, iar mai târziu a reclamat că a suferit răni la nivelul pielii capului când coroana i-a fost smulsă.

Ea a depus plângere la poliție, iar agresoarea ei a fost arestată. Caroline Jurie a petrecut puțin timp în arest, ea fiind eliberată după plata unei cauțiuni (foto jos), anunță Associated Press. Însă, nu va scăpa de proces, fiindcă la 19 aprilie va apărea în fața unui judecător.

Vezi VIDEO AICI!

Mrs. Sri Lanka World se apără: „Nu sunt divorțată”


Într-o intervenție pe rețele sociale, Pushpika De Silva a mărturisit că e despărțită de soțul ei, însă nu divorțată. Ea le-a mulțumit celor care au susținut-o și o susțin în acest scandal.

Nu sunt o femeie divorțată. Spun cu mare responsabilitate că nici în acest moment nu sunt femeie divorțată. Dacă aș fi divorțat, i-aș provoca să-mi prezinte documentele de divorț”, a scris femeia pe Facebook.

Organizatorii concursului de frumusețe și-au cerut scuze și i-au returnat coroana și premiul, la două zile după ce i-a fost refuzat.

După incident, soțul câștigătoarei a reacționat pe Facebook pretinzând că este despărțit se soția sa de 4 ani. Cei doi au fixată o audiere în procesul de divorț în vara acestui an, care s-ar putea finaliza cu separare legală.

Concursul Mrs. World 2021, unde vor participa câștigătoarele din toate statele participante, va avea loc în decembrie. În acest caz, Pushpika De Silva nu va putea participa din cauză că nu va mai respecta prevederea din regulament care cere ca ea să fie măritată.

Pe VOYO.RO poți urmări emisiunile preferate cu 24 de ore în avans! Vezi și noua ofertă de filme și seriale, doar pe voyo.ro!

Fotografii: YouTube Colombo Gazette/Profimediaimages.ro

Vezi și VIDEO: Miliția Modei cu Costi Diță: „Salma Hayek îmi dă senzația de bombă cu ceas!”

FULLSCREEN
Mrs. World, Caroline Jurie, arestată după ce a smuls coroana de pe capul câștigătoarei
  • /VIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies