MTV Movie & TV Awards | Jennifer Lopez, mesaj cu ochii în lacrimi pentru cei care nu au crezut în ea

MTV Movie TV Awards | Jennifer Lopez, mesaj cu ochii în lacrimi pentru cei care nu au crezut în ea
Jennifer Lopez nu și-a putut reține lacrimile. FOTO: Getty Images
Citeste mai mult despre: Jennifer Lopez, MTV Movie & TV Awards, video,
Autor: Dan L. Brumar
Data publicarii: 06 Iunie 2022
Data actualizare: 06 Iunie 2022
Jennifer Lopez a primit un premiu pentru întreaga carieră în televiziune și industria de film, în cadrul galei MTV Movie & TV Awards. Actrița și cântăreața de 52 de ani a izbucnit în plâns când le-a mărturisit celor prezenți cât de greu i-a fost să ajungă pe culmile succesului.

Jennifer Lopez a avut de mulțumit multor oameni care i-au influențat cariera. Vedeta a fost recompensată, duminică seară, cu premiul Generation Award în cadrul galei MTV Movie & TV Awards 2022.

J Lo a plâns pe secenă, în văzul a sute de spectatori, și le-a transmis un mesaj plin de emoție celor care, de-a lungul timpului, i-au sugerat că nu va reuși nimic în viață.

Aș vrea să mulțumesc tuturor oamenilor care mi-au spus, direct sau când nu eram de față, că nu voi reuși asta. Chiar nu cred că aș fi reușit fără voi”, a mărturisit actrița cu lacrimi în ochi.

Vezi momentul VIDEO mai jos!

Actrița s-a declarat recunoscătoare tuturor celor cu care a lucrat în film și televiziune, oameni care i-au oferit bucurie, dar și oameni „care mi-au frânt inima”, oameni care au fost sinceri și „oameni care m-au mințit”.

Jennifer Lopez a impresionat cu ținuta ei pe covorul roșu de la MTV Movie & TV Awards.

Cu o bogată carieră în film, televiziune și muzică, Jennifer Lopez rămâne singurul artist din lume care a avut, deopotrivă, un album muzical pe locul I în topuri și un film în topul preferințelor. 

Anul trecut, premiul Generation Award i-a revenit actriței Scarlett Johansson, care a avut parte de o glumă proastă din partea soțului ei.

Fotografii: Getty Images

Vezi și VIDEO:
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!