Mugur Mihăescu a lansat al doilea episod din Țara lu’ Garcea: Școală online și nunți virtuale. Așa arată viitorul?

Mugur Mihăescu a lansat al doilea episod din Țara lu rsquo; Garcea: Școală online și nunți virtuale. Așa arată viitorul?
Data: 18 Mai 2020
Duminică seară, pe 17 mai, Mugur Mihăescu a lansat al doilea episod din Țara lu’ Garcea - “Școală online și nunți virtuale - Așa arată viitorul?”, pe canalul său de Youtube.

Așa cum ne-a promis, Mugur Mihăescu își continuă proiectul său digital numit Țara lu’ Garcea cu episoade noi și pline de umor, în fiecare duminică, pe canalul său oficial de Youtube. Aseară, el a abordat în emisiunea sa o temă actuală și anume, școala online.

Vezi și: Mugur Mihăescu a lansat primul episod din emisiunea Țara lui Garcea!

Cum să nu urmărești emisiunea din moment ce nimeni nu mai merge la școală. Ar trebui să se bucure toată lumea și copiii, și părinții, și profesorii. Învățământul se face la distanță! Ca să mă credeți că este mare bucurie, am primit un material de la unul dintre fanii mei, Marin Stanciu, care are numai 13 ani și care mi-a descris cât de frumos este în învățământul la distanță”, a spus Mugur.

Bineînțeles că descrierea este mai mult o ironie, iar filmulețul prezintă, de fapt, adevărul acestor vremuri, când predarea din școli s-a mutat online și nu este deloc ușor.

Emisiunea continuă cu un moment foarte amuzant, iar Mugur ne prezintă cum ar arăta nunțile dacă  s-ar muta în mediul online. Pentru acest moment plin de umor, Mugur l-a avut invitat pe Radu Pietreanu, care a jucat rolul preotului.

În finalul emisiunii, își fac apariția îndrăgitele personaje Leana și Garcea. Emisiunea de aseară a strâns deja mii de vizualizări și sute de comentarii de la fani.

Poți urmări emisiunile pe canalul oficial de Youtube al lui Mugur Mihăescu.

Vezi și: Mugur Mihăescu și Radu Pietreanu fac din nou show
Românii talentați stau pe

VIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO