Mugur Mihăescu a lansat primul episod din emisiunea Țara lui Garcea!

Mugur Mihăescu a lansat primul episod din emisiunea Țara lui Garcea!
Autor: Mihai Burlacu
Data publicarii: 12 Mai 2020
Data actualizare: 12 Mai 2020
Duminică seară, pe 10 mai, Mugur Mihăescu a lansat primul episod din emisiunea Țara lui Garcea, exclusiv online pe canalul său de Youtube! 

"Este ca un fel de joacă, îmi place foarte mult că pot să mă joc din nou, mă joc în termenii mei, după regulile mele. Îmi place că am implicat și o parte a familiei. 

Stăteam prea mult acasă, postam pe facebook foarte mult, foarte mulți oameni urmăreau postările mele, și atunci am zis să fac ceva mai elaborat." a spus comediantul. 

Dacă ți-a fost dor de îndrăgitele personaje precum Garcea sau Leana, acum le poți revedea într-un nou format adaptat anului 2020, însă în același stil caracteristic a lui Mugur. 

Primul episod numit "Ordonanța Militară", este o satiră a tot ceea ce se întâmplă în această pandemie, pe care fiecare dintre noi o percepem în diferite moduri, iar Garcea este prezent și astăzi la datorie... în vremuri de criză. 

Vezi primul episod, aici:

Vremurile au trecut, umorul a rămas același, iar utilizatorii s-au arătat de-a dreptul încântați de revenirea lui Mugur Mihăescu în formula asta:

"Super ! Mă bucur că există acest canal. Simt multă nostalgie, pentru că îmi amintește de copilărie când mă uitam la Vacanța Mare."
a comentat un utilizator.

"Mugure, mi-a fost dor de tine și mi-a făcut plăcere să te văd Youtuber înfocat :)" a scris altul. 
 
alte stiri...
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies