My way to the USA! Cristina merita sa invete in America, dar are nevoie de ajutorul tau

My way to the USA! Cristina merita sa invete in America, dar are nevoie de ajutorul tau
Citeste mai mult despre: My way to the USA, Cristina,
Data publicarii: 14 Mai 2015
Data actualizare: 14 Mai 2015
Exista zeci de campanii, sute de petitii, mii de postari... dar la sfarsitul zilei, atunci cand o minte stralucita din Romania are nevoie de ajutor pentru a realiza lucruri marete, de cele mai multe ori nu se gaseste nicio solutie. Impreuna putem schimba asta! 

Cristina Iacob, romanca de 19 ani, a castigat o bursa, dar risca sa o piarda! PRO FM iti prezinta povestea ei: My way to the USA!  Cristina Iacob poate parea doar o eleva stralucita de la Colegiul National I. C. Bratianu din Pitesti, dar atunci cand vorbesti cu ea realizezi ca puterea ei de concentrare si maturitatea de care da dovada o pot duce pe culmile academice internationale. 

Invitata de Andrei Gheorghe in studioul PRO FM, Cristina a venit insotita de tatal ei. Asa cum povesteste acesta, un om simplu care lucreaza intr-o companie de mezeluri din Romania, performanta Cristinei este cu atat mai mare cu cat a fost acceptata din nu mai putin de 50.000 de aplicanti. Iar Universitatea Suffok din Boston i-a oferit si o bursa de 15.500 de dolari. 

Din pacate, aceasta mai are nevoie de 35.000 de dolari pentru a putea urma cursurile prestigioasei unversitati. Si destul de repede. Asta pentru ca trebuie sa realizeze cat mai curand formalitatile pentru viza si sa dovedeasca universitatii ca indeplineste toate conditiile pentru a incepe anul universitar. Altfel pierde tot.

 Pentru cei care vor sa o sustina si vor mai multe informatii despre Cristina, ea a deschis o pagina de Facebook, unde vor fi postate toate informatiile pentru cei care vor sa o ajute si unde va arata pas cu pas tot ceea ce face in acest drum. Adresa paginii este: https://www.facebook.com/cristinaiacobUSA.   

PRO FM – Legalize joy!
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies