N-au crezut ca biscuitii lor preferati au de doua ori mai multa crema, cum spune reclama. Ce au aflat cand au facut calculul

N-au crezut ca biscuitii lor preferati au de doua ori mai multa crema, cum spune reclama. Ce au aflat cand au facut calculul
Citeste mai mult despre: virale,
Data publicarii: 24 Martie 2014
Data actualizare: 24 Martie 2014
Elevii unui liceu din Statele Unite nu i-au crezut pe cuvant pe reprezentantii unei companii care produce biscuiti, atunci cand acestia au lansat pe piata un nou sortiment. Asa ca s-au pus pe calcule.

Atunci cand compania cu pricina a anuntat ca scoate pe piata un sortiment ce contine de doua ori mai multa crema, elevii unui liceu din SUA s-au apucat de calcule, pentru ca, da, au atat de mult timp la dispozitie.

Le-a reiesit ca aceasta crema DUBLA e "doar" de 1,86 de ori mai multa fata de un biscuite obisnuit. Rezultatul a devenit viral pe internet, iar oficialii au sarit imediat sa-si apere campania. "Noi punem de doua ori mai multa crema!".

Asa ca, pentru ca si ei au atat de mult timp la dispozitie, cei de la Business Insider s-au apucat de asemenea de calcule.

Le-a reiesit ca raportul este de fapt de 1,91. Un pic mai mult fata de ce au calculat elevii, un pic mai putin fata de ce a promovat compania.
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies