Nadia Comăneci, poză rară alături de mama ei! Fanii au reacționat instant: “Arată fantastic!”

Nadia Comăneci, poză rară alături de mama ei! Fanii au reacționat instant: Arată fantastic!
Citeste mai mult despre: Nadia Comaneci, Nadia Comaneci mama,
Autor: Alina Popa
Data publicarii: 04 Octombrie 2021
Data actualizare: 04 Octombrie 2021
Nadia Comăneci și-a surprins fanii de pe Facebook cu o fotografie de colecție. Cea supranumită “Zeița de la Montreal” a postat o imagine alături de cea care i-a dat viață.

Nadia și Ștefania Alexandrina Comăneci apar în sala de gimnastică, iar mama sportivei poartă un tricou care le-a atras atenția internauților. “Mama și cu mine pe bârnă. Are 80 de ani și numărătoarea continuă”, a scris Nadia în dreptul fotografiei în care zâmbește larg și le arată mândră fanilor tricoul mamei.

Mama Nadiei Comăneci poartă un tricou negru, personalizat cu cifra 1.00, amintind de momentul de la Jocurile Olimpice de la Montreal, când Nadia Comăneci a scris istorie. Românca a obținut atunci primul 10 din istoria Jocurilor Olimpice. Pentru că tabela nu era prevăzută cu patru cifre, a fost afișat numărul 1.00.

“Mama ta arată fantastic. Ador tricoul ei!”, “Minunate! Așa mamă, așa fiică!”, “Arată fantastic la cei 80 de ani!”, “Cât de bine arată mama ta!”, “Încă e agilă la 80 de ani? Wow, voi două aveți gene grozave!”, “Nu e posibil să aibă 80 de ani! Pare mult mai tânără!”, sunt doar câteva dintre mesajele postate de fanii Nadiei. 

Fosta gimnastă este câștigătoare a şase medalii olimpice de aur. Nadia este considerată a fi una dintre cele mai bune sportive ale secolului XX și una dintre cele mai bune gimnaste ale lumii, din toate timpurile. Este primul sportiv român inclus în memorialul International Gymnastics Hall of Fame.

Nadia, care va împlini 60 de ani în noiembrie, locuiește în America și este căsătorită de 25 de ani cu Bart Conner. Cei doi au împreună un băiat, pe nume Dylan, în vârstă de 15 ani.

Fotografii: Facebook/ Getty Images

Vezi și VIDEO: Elon Musk divorțează!
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies