Naomi Campbell, dată afară dintr-un hotel din Franța. Care este motivul

Naomi Campbell, dată afară dintr-un hotel din Franța. Care este motivul
Naomi Campbell (49) a declarat, într-un interviu acordat revistei Paris Match, că i s-a interzis să intre într-un hotel din Franța. Motivul, potrivit acesteia, este de natură rasistă. 

Conform publicației Metro Uk, Naomi Campbell a dezvăluit, într-un interviu acordat revistei Paris Match, că i-a fost interzis să intre într-un hotel din Franța. 

Citește și: Naomi Campbell a purtat o mască chirurgicală în călătoria sa cu avionul

Supermodelul a povestit cum ea și o prietenă au fost invitate la un eveniment în Franța, însă nu au putut participa. Se pare că personalul hotelului nu le-a permis să intre în incintă, motivul fiind de natură rasistă :"Nu au vrut să ne lase să intrăm, pe mine și pe prietena mea, din cauza culorii pielii mele". 

Bruneta, care a refuzat să dea numele hotelului, susține că a rămas profund surprinsă de situație, mai ales că altor participanți li s-a permis să intre: "Tipul de la intrare s-a prefăcut că locul era plin, dar îi lăsa pe alți oameni să intre".

Dornică să schimbe atitudinea față de grupurile minoritare, Naomi a adăugat: "În astfel de momente revoltătoare, voi continua să vorbesc și să mă fac auzită. Cuvântul diversitate este peste tot în ziua de astăzi, dar la începuturile carierei mele nu exista".

Nu este pentru prima oară când Naomi trece prin astfel de situații. Vedeta a fost implicată și în trecut în diverse conflicte. 

Naomi Campbell este un supermodel, actriță, cântăreață și autoare britanică. Prima apariție publică a avut-o la vârsta de 7 ani în videoclipul piesei "Is This love", lansată de Bob Marley. În august 1988 a apărut pe coperta revistei Vogue, fiind primul model de culoare care a apărut pe copertele acestei reviste.

Sursa foto: Getty

Vezi și:Profil de celebritate - Tom Hardy


FULLSCREEN
Naomi Campbell, dată afară dintr-un hotel din Franța. Care este motivul
  • /Vezi episoade in intregime pe
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO