Naomi Osaka a făcut furori pe covorul roșu de la Met Gala! A adus un omagiu vestimentar rădăcinilor sale asiatice

Naomi Osaka a făcut furori pe covorul roșu de la Met Gala! A adus un omagiu vestimentar rădăcinilor sale asiatice
Autor: Cristina Tapu
Data publicarii: 14 Septembrie 2021
Data actualizare: 14 Septembrie 2021
Jucătoarea de tenis, Naomi Osaka a făcut furori pe covorul roșu de la MET Gala. Sportiva a fost gazda evenimentului, alături de alte trei vedete, iar ținuta pe care a ales-o pentru acest eveniment a fost apreciată chiar și de cei mai aspri critici.  

Sub copreşedinţia Annei Wintour, a designerului Tom Ford şi a patronului Instagram Adam Mosseri, Billie Eilish, Timothée Chalamet, Amanda Gorman şi jucătoarea de tenis Naomi Osaka au co-prezidat această gală.

Naomi Osaka a luat decizia de a se retrage din atenția publicului, după ce a anunțat că se confruntă cu o serie de probleme emoționale din cauza presiunii imense la care este supusă. Cu toate acestea, ea și-a onorat angajamentul de a prezenta evenimentul MET Gala! 

Sportiva a și-a omagiat rădăcile asiatice și a optat pentru o creație realizată de sora sa în colaborare cu renumitul designer Nicolas Ghesquière, de la Louis Vuitton. Rochia inspirată de kimono-ul japonez, cu decolteu în formă de inimă, nu a trecut neobservată. Ținuta a fost scoscă în evidență de o capă neagră și de o perche supradimensionată de cizme negre.

Sursă foto: Gettyimages

Vezi și: Cei mai populari TikTok-eri de la Untold!

VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies