Astazi, la "Romania, te iubesc": Nascuta pentru a fi mama copiilor altora

Astazi, la  Romania, te iubesc : Nascuta pentru a fi mama copiilor altora
Data: 01 Noiembrie 2013
“La 30 de ani adora sa fie mama pentru copiii altora. A adunat in jurul ei sase prunci cu sase povesti, cu traume si frici”, povesteste emotionata Paula Herlo, corespondentul Stirilor ProTV care o readuce in fata telespectatorilor duminica, 3 noiembrie, la Romania, te iubesc! pe Cati Guguianu, o tanara care a luat de pe strada sau din centrele de plasament nu mai putin de sase copii carora le-a oferit o sansa la o viata traita pe propriile picioare.

Am cunoscut-o pe Cati in 2007, cand crestea trei copii: doi frati pe care i-a luat de pe strada, unde ii trimiteau parintii la cersit, si o fetita pe care a scos-o dintr-un centru de plasament”, marturieste Paula, cea care a pastrat in toti acesti ani legatura cu tanara nascuta pentru a fi mama.

Stiam ca dupa ce baietii au devenit majori si s-au mutat singuri in apartamentul parintilor naturali, a ramas doar cu Teresa, prima fetita adoptata. Asa ca au luat-o langa ele si pe Roxana. Cand m-a sunat acum doua luni sa imi spuna ca in casa ei au mai intrat inca doi copii am stiut ca merita sa aflam ce secrete ascunde in sufletul ei o tanara care si-a dedicat viata iubirii de copii. Viata ei e o insiruire de povesti legate una de alta de dragostea ei pentru a da o noua viata unor copii oropsiti. Ii ia asa cum sunt si le cultiva calitatile bucurandu-se sa-i vada rand pe rand la casa lor”, dezvaluie laureata Premiului Emmy Paula Herlo


FULLSCREEN
Nascuta pentru a fi mama copiilor altora
  • /Vezi episoade in intregime pe

STIRILEPROTV.RO

Mai mult pe STIRILEPROTV.RO