Nathalie Delon, singura soție a lui Alain Delon, a murit de cancer la 79 de ani

Nathalie Delon, singura soție a lui Alain Delon, a murit de cancer la 79 de ani
Nathalie și-a păstrat numele Delon și după divorțul de starul francez. FOTO: Getty Images
Autor: Dan L. Brumar
Data publicarii: 22 Ianuarie 2021
Data actualizare: 22 Ianuarie 2021
Singura femeie pe care Alain Delon a dus-o în fața altarului a murit joi dimineață, la Paris. Nathalie Delon, care avea un fiu cu starul cinematografiei franceze, își vizitase fostul soț cu doar câteva zile înainte de decesul fulgerător.

Nathalie Delon suferea de cancer pancreatic și s-a stins din cauza evoluției galopante a bolii. Moartea ei a fost anunțată de fiul său, Anthony Delon, rodul relației cu Alain Delon. „Odihnește-te în pace, mamă”, a scris acesta pe Instagram.

Cu doar câteva zile înainte de a muri, Nathalie Delon l-a vizitat pe fostul ei soț, iar fiul lor a imortalizat momentul. 

Dragoste neclintită”, a fost mesajul care a însoțit o fotografie cu părinții săi.


S-a căsătorit cu un bărbat care iubea toate femeile

Nathalie Delon, născută Francine Canovas, s-a îndrăgostit de starul francez într-o discotecă din Paris, în 1962. Nu avea nici 22 de ani și era proaspăt divorțată de soțul ei, Guy Barthélémy. Alain Delon, care la vremea aceea era logodit cu actrița Romy Schneider, și-a abandonat partenera pentru a se căsători cu noua lui cucerire.

Citește și: Destinul tragic al femeilor care l-au iubit pe Alain Delon mai mult decât a fost el capabil

Cei doi sau căsătorit în august 1964, în micul oraș Loir-et-Cher. Puținii invitați pe care i-au avut la nuntă au realizat că Nathalie e însărcinată în 8 luni. Fiul lor, Anthony, s-a născut la Los Angeles la 30 septembrie 1964.

Mariajul lor a durat doar 4 ani, din cauză că Alain Delon nu putea fi bărbatul unei singure femei. S-a îndrăgostit de actrița Mireille Darc, cu care nu s-a căsătorit niciodată, dar cu care a avut o relație de 15 ani.

Citește și: EXCLUSIV Singura femeie care l-a părăsit pe Alain Delon: „Relația noastră a fost pasională și furtunoasă”

Am fost foarte naivă. El m-a înșelat, eu nu”, s-a confesat Nathalie Delon producătorului francez de televiziune Thierry Ardisson. „Am lăsat totul în urma mea. Am plecat cu fiul meu și cu menajera”, a dezvăluit Nathalie în 2018 pentru ziarul Paris Match.

Fotografii: Getty Images

Vezi și VIDEO: Facem Level (Gen Session) – episodul 14 – IHATEPINK & Bobospider: I-am făcut parastasul lui Jason în Friday the 13th
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!