Se catara pe cele mai inalte cladiri si poduri cu mainile goale. Vezi imaginile care au uluit o lume intreaga: "E un miracol ca inca mai traieste!"

Se catara pe cele mai inalte cladiri si poduri cu mainile goale. Vezi imaginile care au uluit o lume intreaga: E un miracol ca inca mai traieste!
Citeste mai mult despre: cascadorii, catarat, periculos, Ucraina,
Data publicarii: 18 Martie 2013
Data actualizare: 18 Martie 2013
Un tanar de 26 de ani din Kiev, Ucraina, uimeste o lume intreaga cu hobby-ul sau neobisnuit si extrem de periculos.

Barbatul, a carui identitate este necunoscuta, a postat mai multe fotografii si clipuri pe net, cu el catarandu-se pe cele mai inalte cladiri, poduri si stalpi, fara niciun echipament de protectie, cu mainile goale.

Pe net posteaza sub pseudonimul Mustang Wanted, dar tine neaparat sa ramana anonim. Singura lui grija este sa nu fie oprit de politie atunci cand se catara pe cladiri sau poduri inalte: autoritatile i-au dejucat planurile de cateva ori pana acum. 

Tanarul a acordat un interviu pentru MailOnline si a povestit ca a fost o vreme consilier juridic in Kiev, dar acum se dedica trup si suflet pasiunii sale: cataratul. E constient ca, in aventurile sale, orice pas gresit poate insemna o moarte sigura, dar ii place sa traiasca la limita. Visul lui cel mai mare este sa devina, intr-o buna zi, cascador.
 

Are cateva mii de fani pe internet, dar, in timp ce unii raman impresionati de curajul lui, cei mai multi comenteaza ca e vorba mai mult de nebunie, decat de curaj, ca e o minune ca inca e in viata dupa situatiile periculoase in care s-a pus si ca are un comportament “aproape sinucigas”.

Toate clipurile de pe Youtube cu aventurile cascadorului amator din Ukraina contin, la final, avertismentul: “Nu incercati sa faceti si voi asa ceva! E extrem de periculos!”.
 
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies