Nelu Ploiesteanu: "Gheorghe Dinica a spus doar buna seara si spectatorii au aplaudat minute intregi"

Nelu Ploiesteanu: Gheorghe Dinica a spus doar buna seara si spectatorii au aplaudat minute intregi
Data publicarii: 10 Noiembrie 2009
Data actualizare: 10 Noiembrie 2009
S-a lasat tacerea in urma mortii lui Gheorghe Dinica! A tacut o tara intreaga, aceesi tara care pana de curand rasuna de aplauze pentru maestru.

“Pe scena teatrului, Gheorghe Dinica a spus doar buna seara si spectatorii au aplaudat minute intregi, zece, doisprezece minute.” Asa isi aminteste, cu glas mahnit si suflet in doliu, Nelu Ploiesteanu. Interpretul de muzica lautareasca l-a cunoscut pe maestru pe scena si pe omul desavarsit  in localul boem “Sarpele Rosu”. Intre ei doi a existat o prietenie sincera, adevarata, care l-a lasat pe 10 noiembrie pe Nelu Ploiesteanu cu sufletul pustiit.

Potrivit Mediafax, corpul neansufletit al maestrului va fi depus azi, 11 noiembrie, la Biserica Icoanei din Strada Icoanei, nr. 12. Trupul lui Gheorghe Dinica va fi depus vineri dimineata, de la ora 09.00, in Foaierul Salii Mari a Teatrului National Bucuresti, unde va ramane timp de cateva ore pentru ca toti cei pe care i-a bucurat cu prezenta lui pe scena sa-si poata prezenta un ultim omagiu.

La Teatrul National va avea loc si slujba de inmormantare, apoi sicriul cu trupul neansufletit va fi depus la cimitirul Bellu, pe Aleea Artistilor, unde marele actor isi va dormi somnul de veci.
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!