Nepoata reginei Marii Britanii invită 1.200 de oameni de rând la nunta ei. Cum poți deveni nuntaș regal

Nepoata reginei Marii Britanii invită 1.200 de oameni de rând la nunta ei. Cum poți deveni nuntaș regal
Autor: Dan L. Brumar
Data publicarii: 02 August 2018
Data actualizare: 02 August 2018
Eugenie, prințesă de York, se căsătorește în octombrie cu alesul inimii ei, Jack Brooksbank, la Palatul Windsor. Evenimentul va fi accesibil și oamenilor de rând, care pot aplica pentru un loc la nunta regală.

Nepoata reginei Elisabeta a II-a a Marii Britanii a făcut un anunț neașteptat: 1.200 de oameni de rând pot participa la nunta ei cu Jack Brookbank, un comerciant de vinuri care are rude îndepărtate comune cu viitoarea sa soție. Cei doi își vor lega destinele în capela Sfântul George din Castelul Windsor, pe 12 octombrie 2018. Cununia civilă a avut loc deja, în Nicaragua, la începutul acestei luni.

Toți cei care vor să primească o invitație la nuntă trebuie să completeze un formular și să-l depună la Palatul Buckingham. Pentru a putea aplica, viitorii nuntași trebuie să aibă domiciliul în Regatul Unit al Marii Britanii și să aibă cel puțin cinci ani. Aplicanții care au sub 16 ani trebuie să fie însoțiți de cel puțin un părinte, scrie Daily Mirror.

FOTO: Inelul de logodnă este fabulos

O persoană poate aplica o singură dată, iar membrii aceleiași familii (până la cel mult patru persoane) pot completa un singur formular. Dacă un membru al familiei este acceptat, atunci întreaga familie se va număra printre invitați. Toate cererile, care trebuie trimise până la 8 august 2018, vor fi verificate minuțios, iar aplicanții vor fi aleși după criterii stabilite de Casa Regală.

Cei care vor fi acceptați la nuntă vor primi invitații personalizate, pe e-mail, însă la intrare vor fi nevoiți să prezinte un act de identitate și dovada domiciliului. În anunțul celor doi nu se precizează dacă invitații trebuie să aducă un cadou, să plîtească masa ori totul e gratuit. 

Prințesa Eugenie este a doua fiică a prințului Andrew, duce de York, și a lui Sarah, ducesă de York. Este sora prințesei Beatrice, pe care poate o recunoașteți din fotografiile de nuntă ale prințului William și ale lui Kate Middleton. Eugenie l-a cunoscut pe Jack în 2010, într-o stațiune de ski din Elveția. Când l-a întâlnit, Jack lucra ca ospătar. Acum e managerul unui restaurant de lux din Londra. 


FOTO: Eugenie (stânga) și sora ei, Beatrice, la nunta William-Kate
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!