Neverland, reședința horror a lui Michael Jackson, scoasă la vânzare la un preț de trei ori mai mic

Neverland, reședința horror a lui Michael Jackson, scoasă la vânzare la un preț de trei ori mai mic
Familia regretatului artist se străduiește de mai bine de trei ani să vândă celebra reședință, listată pentru prima dată la prețul de 100 de milioane de dolari.

Neverland, reședința oficială a lui Michael Jacskon începând cu anul 1989, a fost scoasă din nou la vânzare de o agenție specializată. Casa, care ar ascunde unele dintre cele mai negre secrete ale megastarului, și-a pierdut mult din valoare după izbucnirea scandalului sexual în care a fost târât Michael. La 1 martie 2019, locuința cu un număr impresionant de camere, spații de joacă, grădină zoologică și parc de distracții, a fost listată la prețul de 31 de milioane de dolari.

Valoarea sa a scăzut considerabil, la mai puțin de o treime față de prețul din 2015. Specialiștii imobiliari spun că prețul actual e influențat de acuzațiile care i-au fost aduse în spațiul public. Wade Robson și James Safechuck, doi tineri din Australia, susțin în documentarul Leaving Neverland că au fost molestați în mod repetat de Regele muzicii pop, chiar în reședința care e acum scoasă la vânzare.

Michael și soția lui, Lisa Marie Presley, în aprilie 1995

Michael Jackson a plătit 19,5 milioane de dolari în anul 1989 pentru a avea această proprietate, căreia i-a adăugat o grădină zoologică și un parc de distracții pentru copii.

Reședința din Santa Barbara se întinde pe 1.170 de metri pătrați și e situată pe un domeniu de 1.091 de hectare. Interiorul e completat cu șase dormitoare și un apartament de lux, la parter, care are două băi regești.

Proprietatea are și mai multe spații de cazare pentru oaspeți, unde au fost cazați părinții copiilor pe care Michael i-a ținut în casa sa impresionantă. Domeniul mai este dotat cu piscine, bazin de înot și teren de tenis, dar și cu un teatru de vară cu ecran pentru proiecția de filme.

Citește și: Ce spune medicul lui Michael Jackson despre „dragostea” pentru copii a megastarului: „I se trage din copilărie”

Un reprezentant al familiei Jackson a declarat pentru The Wall Street Journal că scoaterea la vânzare, pentru a treia oară, a reședinței Neverland, nu are nicio legătură cu scandalul provocat de documentarul incriminator. Acesta a afirmat că proprietatea trebuie să-și schimbe administratorul, conform Daily Mail.

Conform agenției Compass, care gestionează acest proiect, reședința poate fi plătită și în rate, printr-un credit direct la vânzător. La 30 de ani, rata lunară este de 124.922 de dolari, însă vânzătorul cere un avans de 6,2 milioane de dolari.

FULLSCREEN
Neverland, reședința horror a lui Michael Jackson, scoasă la vânzare la un preț de trei ori mai mic
  • /VIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO