Nicolas Cage le plătește pensie alimentară nepoților săi, Sorin și Lucian

Nicolas Cage le plătește pensie alimentară nepoților săi, Sorin și Lucian
Citeste mai mult despre: Nicholas Cage, weston cage,
Data: 27 Martie 2019
Nicolas Cage a decis să îi dea o mână de ajutor fiului său, Weston. 

Potrivit documentelor obținute de reporterii de la The Blast, actorul își ajută fiul, pe Weston, să le plătească pensia alimentară celor doi copii ai săi, Sorin și Lucian.

Sorin (2 ani) și Lucian (4 ani) sunt copiii pe care Weston (27 de ani) îi are cu scenarista Danielle, de origine română.

Weston nu are niciun proiect cinematografic în acest moment, așa că Nicolas s-a angajat să plătească el suma stabilită de instanță -- aproximativ 16.000 de dolari / lună.

Suma nu e, totuși, o problemă pentru Cage, care are o avere estimată la 25 de milioane de dolari.

Weston și Danielle au fost căsătoriți între 2013 și 2016, însă Danielle a cerut divorțul pe fondul dependenței de alcool a lui Weston.

Weston Cage, care a jucat de-a lungul timpului în filme precum „Traficantul“, „Iadul se dezlănţuie“ şi „Corbul” s-a recăsătorit în aprilie, anul acesta, cu Hila Aronian. El a mai fost căsătorit și cu Nikki Williams.

Nicolas Cage, acuzat în urmă cu o lună de hărțuire

Altfel, actorul Nicolas Cage s-a aflat în ultima vreme în atenția presei pentru că a fost acuzat de abuz fizic de una dintre fostele sale iubite.

Vickie Park a susținut public, în octombrie, că a avut o relație cu actorul în 2007 și spune că ar fi fost abuzată de acesta.

Informația a fost publicată atunci, cu titlu de exclusivitate, tot de site-ul The Blast.

Potrivit aceluiași site, Park ar fi cerut ordin de restricție și pe numele fostei soții a lui Cage, Alice Kim. Femeia susține că atât actorul, cât și fosta soție o hărțuiesc pe rețelele de socializare și că îi e frică să mai iasă din casă.

Ulterior, purtătorul de cuvânt al lui Cage a negat acuzațiile, catalogându-le drept ,,false” și ,,absurde”.

Urmărește cel mai nou episod Trending Review cu Daragiu. Conflictul dintre Alex Velea și Abi escaladează! 

VIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO