Nicio zi fără controverse. Kanye West către Bob Dylan: „Let's get together!"

Nicio zi fără controverse. Kanye West către Bob Dylan: bdquo;Let s get together!
Citeste mai mult despre: Kanye West, bob dylan,
Data: 13 Decembrie 2018
Nu e cel mai bun rapper, nu toate lucrurile pe care le face sau spune au noimă, dar nu e, cu siguranță, un personaj plictisitor.

Kanye urăște rețelele sociale, dar în ultima vreme a revenit la sentimente mai bune față de Twitter, acolo unde mai publică, din când în când, câte un tweet.

De data asta Kanye i-a transmis un mesaj public lui Bob Dylan din motive pe care nici măcar fanii lui nu le pot intui.

„Calling out to Bob Dylan. Let’s Get Together!”, i-a scris Kanye. 
 


Jurnaliștii de la hypebeast.com speculează că ar putea fi vorba despre o posibilă dorință a rapperului de a colabora cu legendarul artist, dar (cel mai probabil) e vorba mai degrabă de încă unul dintre tweet-urile fără noimă cu care Kanye și-a obișnuit deja audiența.

Kanye a mai trimis în trecut mesaje publice fără noimă și către Tim Cook (CEO-ul Apple) sau Mark Zuckerberg, cofondatorul Facebook.

West a vorbit despre Bob Dylan și într-un interviu mai vechi pe care l-a acordat revistei Rolling Stone. „Băi, câțiva oameni mi-au pus muzica lui. Și, apoi, la un moment dat, Samantha Ronson mi-a zis: <Yo, Kanye, chestiile pe care le faci tu în muzică îmi aduc aminte de Bob Dylan.>. Zicea că nu se referă numai la muzica mea, ci și la felul în care relaționăm cu presa. Așa că mi-am spus că ar trebui să aflu mai multe despre tipul ăsta.”, a spus Kanye, insinuând că până atunci nu auzise de Dylan.

Dacă această colaborare va exista, va fi, cu siguranță, una foarte originală, de vreme ce Kanye are o grămadă de idei neobișnuite. Cel mai bun exemplu ar putea fi piesa de mai jos, înregistrată după un accident de motocicletă care l-a lăsat pe Yeezy cu mandibula fracturată în mai multe locuri, cu picioarele rupte, traumatism toracic și o fractură de pelvis. Ye a cântat pe instrumental la doar câteva zile după accident, când încă avea mandibula cusută de medici, iar rezultatul e cel de mai jos:

Vezi episoade in intregime pe

STIRILEPROTV.RO

Mai mult pe STIRILEPROTV.RO