Nick Carter a obținut un ordin de restricție împotriva fratelui său: Are gânduri să îmi ucidă soția însărcinată

Nick Carter a obținut un ordin de restricție împotriva fratelui său: Are gânduri să îmi ucidă soția însărcinată
Citeste mai mult despre: Nick Carter, Aaron Carter, schizofrenic,
Autor: Redactia
Data publicarii: 19 Septembrie 2019
Data actualizare: 19 Septembrie 2019
Familia lui Nick Carter de la Backstreet Boys trece prin momente dramatice. Artistul și sora să, Angel, au obținut un ordin de restricție împotriva fratelui lor, Aaron, un cântăreț cunoscut.

“Având în vedere comportamentul din ce în ce mai alarmant al lui Aaron și recenta lui confesiune că are gânduri să îmi omoare soția însărcinată și copilul nenascut, nu am avut de ales decât să luăm această măsură de protecție pentru noi și familiile noastre”, a spus Nick Carter. 

Potrivit documentelor pe care le-a depus în instanță, Nick Carter pretinde că fratele lui are gânduri stranii în care visează că omoară bebeluși. Aaron a avut o conversație ciudată cu sora să geamănă, Angel. “Vreau să îți spun ceva ce nu ți-am mai spus până acum. Am fost diagnosticat cu schizofrenie și sunt bipolar”, s-a confesat acesta. Când Angel l-a întrebat dacă aude voci, i-a zis “Am gânduri în care omor bebeluși”. În momentul în care l-a întrebat dacă mai vrea să omoare și pe altcineva, a răspuns că se gândește la soția însărcinată a lui Nick. 

Foto: Aaron, Angel si Nick

Nick Cater a spus că Aaron are în posesie șase arme și le ține încărcate.

Pe de altă parte, Aaron a spus pe Instagram că nu a amenințat niciodată pe nimeni și că toate aceste acuzații sunt făcute de familia lui doar că să obțînă un ordin judecătoresc prin care să îl interneze cu forță într-o clinică  de boli mintale.
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies