Nicki Minaj l-a arătat lumii pe băiețelul ei de trei luni. Fiul vedetei poartă numai haine de la branduri celebre

Nicki Minaj l-a arătat lumii pe băiețelul ei de trei luni. Fiul vedetei poartă numai haine de la branduri celebre
Autor: Diana Oprea
Data publicarii: 04 Ianuarie 2021
Data actualizare: 04 Ianuarie 2021
La începutul acestui an, Nicki Minaj a decis că a venit timpul să le arate fanilor chipul băiețelului ei. Artista a devenit mamă pe 30 septembrie 2020. 

În vârstă de 38 de ani, Nicki Minaj este o artistă americană care s-a remarcat prin stilul muzical abordat, dar și prin vestimentația extravagantă. Rapperița a decis că a venit rândul și fiului ei să primească aprecieri pentru ținutele purtate. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Barbie (@nickiminaj)

În cea mai nouă postare de pe Instagram, Nicki Minaj l-a arătat pe fiul ei îmbrăcat în haine de la branduri celebre, precum: Versace, Fendi Burberry și Gucci. Până în prezent, ea nu a dezvăluit numele micuțului.  ”#PapaBear îți mulțumesc foarte mult pentru că m-ai ales să-ți fiu mamă”, a scris cântăreața. Apoi a continuat cu un mesaj pentru admiratorii ei:  ”Vă doresc un an nou fericit și prosper. Vă mulțumesc pentru dragostea și sprijinul vostru pe parcursul acestei călătorii. A însemnat atât de mult pentru mine. A fi mamă este de departe cea mai satisfăcătoare slujbă pe care mi-am asumat-o vreodată. Trimit dragoste tuturor mamelor. Îmbrățișări mari tuturor femeilor care au rămas însărcinate în acest moment dificil”
 

Seria de fotografii cu fiul cântăreței a primit peste 5 milioane de aprecieri. „Doamne, este atât de frumos”, „Prințul fermecător, este atât de drăguț, Nicky”, „Seamănă foarte mult cu tine, este atât de drăguț”, „Ce obrăjori dolofani, este un frumos”, „Uită-te la acest mic rege!”, ”Prea drăguț”, Binecuvântări pentru tine și familia ta”, i-au scris unii fani. 


Sursă foto: Getty Images, Instagram nickiminaj

Vezi și: Câștigătorii The Artist Awards 2020. Ce spun artiștii și creatorii de conținut despre premiile obținute

 
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!