Soția lui Nico Rosberg, apariție de senzație pe plajele din Spania. Cum arată soția fostului pilot de Formula 1

Soția lui Nico Rosberg, apariție de senzație pe plajele din Spania. Cum arată soția fostului pilot de Formula 1
Citeste mai mult despre: Nico Rosberg, vacanta, video, Vivian Sibold,
Data: 02 Iulie 2019
Soția lui Nico Rosberg a fost în centrul atenției pe plaja din Formentera, aceasta etalându-și corpul perfect. 

Nico Rosberg este un familist convins și își petrece vacanța alături de familia sa. Suedezul se află în vacanță alături de soția și copiii lui, în Spania. 

GALERIE FOTO MAI JOS CU VIVIAN SIBOLD

Vivian Sibold (34 de ani) a încântat pe toată lumea cu corpul ei tonifiat pe o plajă din Spania. Aceasta a fost surpinsă cum îl ungea cu cremă de protecție solară pe soțul ei, Nico Rosberg (34 ani). Pe urmă cei doi alături de copiii lor au mers în apă, bucurându-se de vremea perfectă de plajă.  

Citește și: Poze rare cu fiica cea mare a actriței Monica Bellucci. Deva a crescut și este superbă


Nico Rosberg 

 

Nico Rosberg s-a căsătorit în anul 2014 cu Vivian Sibold, designer de interior. Pilotul german de Formula 1 a câștigat în anul 2016 titlul de campion mondial, îvingându-l pe Lewis Hamilton. Totuși la 5 zile după această uriașă victorie, Nico Rosberg își anunța retragrea printr-o postare pe Facebook și a șocat pe toată lumea.

De asemenea, acesta spunea că scopul lui principal și marele său vis a fost să câștige titlul de campion mondial. După retragere, Nico și-a dedicat timpul pentru familia sa și are două fetițe, pe Alaia (4 ani) și Naila (2 ani).

"A fi tată pentru două fete este pe departe cea mai importantă experiență din viața mea. Sunt încântat că acum am timp să petrec mai mult cu fiicele mele și cu soția mea. Am întâlnit-o o groază de xexperiențe importante de-a lungul carierii mele de pilot F1, dar acum trăiesc cea mai interesantă perioadă din viața mea." , spunea Nico Rosberg potrivit Daily Mail.

Sursa foto: Profimedia, Getty Images

Vezi și: Profil de celebritate - Gigi Hadid


FULLSCREEN
Nico Rosberg apariție de senzație alături de soția sa pe plajele din Spania. Cum arată soția fostului pilot de Formula 1
  • /Vezi episoade in intregime pe
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO