Nicolae Botgros s-a întors la soție, deși a făcut un copil cu iubita. Ce declară Anișoara Dabija

Nicolae Botgros s-a întors la soție, deși a făcut un copil cu iubita. Ce declară Anișoara Dabija
Data publicarii: 18 Iulie 2021
Data actualizare: 18 Iulie 2021
Nicolae Botgros a avut o viață amoroasă zbuciumată. Celebrul compozitor și dirijor al Orchestrei Lăutarii Chișinău, în vârstă de 68 de ani , a făcut un copil cu amanta, apoi s-a întors la soția lui.

Anișoara Dabija, cea care i-a fost iubită și care i-a dăruit lui Nicolae Botgros o fetiță, a făcut primele declarații despre relația pe care o are în prezent cu celebrul dirijor. 

Anișoara Dabija, în vârstă de 38 de ani, a făcut parte din viața lui Nicolae Botgros, chiar dacă acesta este căsătorit de mai bine de 49 de ani cu Lidia. Cântăreața i-a dăruit și o fiică, pe Nicoleta, care a împlinit recent 3 ani, însă acest lucru nu l-a determinat pe maestru să îi rămână alături, ci a decis să se întoarcă la soție. 

Nicolae Botgros o iubește nespus de mult. Într-atât de mult îl iubește Dumnezeu pe maestru, încât a făcut pe dorința dumnealui, deoarece el și-a dorit foarte mult o fetiță. Da, e adevărat că nu e cel mai frumos mod, s-a primit cum s-a primit darul de la Dumnezeu, dar nu știu ce să zic, nu regret. Nu regret, pentru că e un copil din dragoste și așteptat. Maestrul a rămas în familie și îi respect decizia, poate așa este mai corect. Eu sunt mai tânără și mai puternică, pot să duc toate și așa am hotărât, de aceea nu vreau să dau multe amănunte, pentru că nu vreau să le fac rău oamenilor”, a declarat cântăreața Anișoara Dabija pentru emisiunea „Telemagazin”, potrivit click.ro.

Anișoara Dabija a mai spus că Nicolae Botgros este un tătic implicat și, chiar dacă nu a rămas alături de ele, îi face toate poftele fiicei lor: ”Nicoleta noastră a fost un copil așteptat, un copil dorit. Noi chiar ne-am dorit-o și eu, și tăticul ei. Și nu au fost interese. Datorită Nicoletei am ieșit dintr-un calvar și îi mulțumesc pentru asta. Nicolae Botgros este tăticul cel mai scump și drag, care vine și ne vizitează. Se împacă foarte bine și cu băieții. Ne ajută, pentru că Nicoleta e comoara lui. Orice moft, dacă intră într-un magazin, el cumpără tot pentru Nicoleta. Nimic nu îi lipsește, nici dragostea, nici nimic”.

Sursă foto: Facebook Nicolae Botgros

 
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies