Nicolas Cage și-a anulat căsătoria, la patru zile de la nunta cu iubita tinerică

Nicolas Cage și-a anulat căsătoria, la patru zile de la nunta cu iubita tinerică
Autor: Dan L. Brumar
Data publicarii: 29 Martie 2019
Data actualizare: 22 Aprilie 2019
Starul american părea decis ca al patrulea mariaj să dureze o veșnicie, însă s-a răzgândit. Nicolas Cage a cerut desfacerea căsătoriei la doar patru zile de la nunta cu iubita lui, Erika Koike.

Nicolas Cage (55 de ani) a depus actele de căsătorie în Clark County, Nevada, la 23 martie. Tot atunci, starul filmelor americane s-a grăbit să oficializeze relația cu iubita lui, Erika Koike, care e cu 20 de ani mai tânără decât el. Patru zile mai târziu, Nicolas Cage a cerut anularea căsătoriei, fără ca cineva să cunoască motivul, scrie The Blast.

Au făcut ca în Marea Mahmureală

Nicolas Cage se consideră parte vătămată, acuzând-o pe iubita lui că l-a păcălit când l-a dus la altar. Conform documentelor depuse la tribunal, pentru obținerea separării, actorul spune că iubita i-a ascuns că avea o relație cu un alt bărbat.

Surse din anturajul celor doi au declarat pentru publicația americană Radar Online că Nicolas Cage și iubita lui erau sub influența alcoolului, „în pragul intoxicației cu alcool”, când au realizat ceremonia. „Ca rezultat al intoxicării, când pârâtul (Erika Koike) i-a sugerat reclamantului (Nicolas Cage) că ar trebui să se căsătorească, reclamantul a reacționat la un impuls și fără a avea abilitatea de a înțelege impactul acțiunilor sale”, spun sursele publicației.

Pentru Nicolas Cage este al patrulea mariaj ratat, după relațiile eșuate cu Patricia Arquette, Lisa Marie Presley și Alice Kim.

Conform publicației americane, Erika Koike, care i-a fost soție doar patru zile urmează să primească documentele oficiale prin care se cere desfacerea căsătoriei.

Nicoals Cage și Erika Koike s-au afișat prima oară împreună în luna aprilie a anului trecut, în timpul unor filmări care au avut loc în Puerto Rico. Erika este makeup artist profesionist, foarte cunoscută în Las Vegas.

Nicolas Cage are nepoți cu origini românești

Starul american a mai fost căsătorit de trei ori. Prima soție a actorului a fost Patricia Arquette (50 de ani). Mariajul lor a durat din 1995 până în 2001. La scurt timp după despărțirea de Arquette, Cage a început o relație cu fiica lui Elvis Presley, Lisa Marie Presley (51 de ani). Însă, mariajul lor a durat doar trei luni.

Weston Cage, Danielle Cage, Alice Kim și Nicolas Cage

Cel mai recent mariaj este cel cu Alice Kim, din 2004 până în 2016. În 2006, a venit pe lume fiul lor, Kal-El.

Actorul mai are un fiu, Weston, de 28 de ani, dintr-o relație cu actrița Christina Fulton. Weston a fost căsătorit cu o producătoare de film originară din România, Danielle Friedman, cu care are doi copii. Cei doi băieți au primit nume românești: Lucian și Sorin.
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!