Nicolas Cage și-a plimbat a cincea soție cu trăsura, prin New York

Nicolas Cage și-a plimbat a cincea soție cu trăsura, prin New York
Nicolas Cage și soția lui, Riko Shibata. FOTO: Profimediaimages.ro
Autor: Dan L. Brumar
Data publicarii: 08 Martie 2021
Data actualizare: 12 Martie 2021
Nicolas Cage se declară „un bărbat fericit” la brațul celei de-a cincea soții, japoneza Riko Shibata. Starul de 57 de ani și noua sa parteneră de viață au fost surprinși la o plimbare cu trăsura, în centrul orașului New York.

Nicolas Cage a surprins pe toată lumea când a recunoscut că s-a căsătorit pentru a cincea oară. Cel de-al patrulea său mariaj a fost un eșec total și s-a terminat cu un proces răsunător în instanță. Acum, însă, actorul de 57 de ani spune că e fericit alături de Riko Shibata (26 de ani), care i-a fost iubită în ultimul an.

Este adevărat și suntem foarte fericiți”, a confirmat actorul, pentru People, căsătoria cu tânăra de origini japoneze. Cei doi și-au unit destinele la 16 februarie, în Las Vegas, și acum se afișează în public ca soț și soție.

Fotografii americani i-au surprins la o plimbare cu trăsura prin celebrul Central Park.

Citește și: Soția de patru zile a lui Nicolas Cage a cerut divorțul, dar vrea banii actorului

Vezi mai multe poze în GALERIA FOTO de mai jos!

Tânăra soție s-a cuibărit mereu la pieptul actorului, în timp ce el a căscat des și prelung. După plimbare, cei doi s-au plimbat prin parc, după care au ocupat două locuri la o tavernă pentru câteva băuturi.

Conform reprezentanților legali ai actorului, Nicolas Cage a ales data pentru nunta cu Riko Shibata pentru a onora memoria tatălui său, August Coppola, care s-a născut într-o zi de 16 februarie.

Nunta a avut loc la Hotelul Wynn din Las Vegas, iar soția lui Cage a purtat kimono de nuntă în trei straturi, specific Japoniei.

Pe VOYO.RO poți urmări emisiunile preferate cu 24 de ore în avans. Vezi și noua ofertă de filme și seriale, doar pe voyo.ro!

Fotografii: Profimediaimages.ro

Vezi și VIDEO: Primii români care aterizează pe Marte! - Trending Review cu Daragiu - episodul 58

 
FULLSCREEN
Nicolas Cage și-a plimbat a cincea soție cu trăsura, prin New York
  • /VIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies