Nicole Cherry cântă în limba spaniolă ca o adevărată "Mujer Latina" - VIDEO

Nicole Cherry cântă în limba spaniolă ca o adevărată Mujer Latina - VIDEO
Sursa FOTO: YouTube
Autor: Redactia
Data publicarii: 19 Iunie 2020
Data actualizare: 19 Iunie 2020
Nicole Cherry începe vara în forță cu ritmuri latino, prin piesa "Mujer Latina", ce vine însoțită și de imagini pline de mister și sex-appeal.  

Demonstrând încă o dată atracția pentru muzică latino, dar și afinitatea sa pentru cultura latino, în general, Nicole Cherry își ia rolul de promotoare a ritmurilor caliente, mai ales că prin "Mujer Latină", artista începe o serie de melodii cu versuri în limba spaniolă și beat-uri perfecte pentru pus pe repeat.  

Piesa "Mujer Latina" este compusă de către Randi, Mario Moretti și Theea Miculescu, în studiourile Famous Production, unde Nicole a mai înregistrat și lansat piese precum "Dansează amândoi", "Doctore" sau "Mă rup".  


Videoclipul piesei este regizat de către Bogdan Daragiu și a fost filmat într-un spațiu care reamintește de exotismul pădurilor tropicale din America Latină. Încă de la începutul videoclipului, o putem vedea pe Nicole într-o ipostază foarte pasională, inspirată de o femeie îndrăzneață, încrezătoare în propriile forțe. Vezi și: Actrițele din Casa de Papel, spectaculoase în viața de zi cu zi. Cum arată pe covorul roșu și Instagram


 
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!