Nicole Cherry, despre debutul anevoios în industria muzicală! Cel mai dificil moment din cariera artistei

Nicole Cherry, despre debutul anevoios în industria muzicală! Cel mai dificil moment din cariera artistei
Autor: Cristina Tapu
Data publicarii: 22 Septembrie 2021
Data actualizare: 22 Septembrie 2021
Nicole Cherry, tânără care a făcut furori cu ani în urmă, atunci când a lansat melodia Memories, este acum cunoscută de o țară întreagă! Cu toate acestea, drumul ei spre succes nu a fost unul lin, iar de-a lungul timpului, s-a lovit și de refuzuri. Nicole nu s-a lăsat descurajată, ci s-a simțit ambiționată să devină mai bună.

Nicole Cherry are 22 de ani și o carieră de invidiat. Cântăreața va deveni mamă peste mai puțin de trei luni, așadar va lua o mică pauză de la concerte. Recent, ea a rememorat o întâmplare care a avut loc cu multă vreme în urmă, dar care a motivat-o să muncescă pentru a ajunge acolo unde se află astăzi: în topurile muzicale. 

Înainte de a deveni cunoscută prin prisma melodiei Memories, Nicole Cherry și-a încercat norocul în cadrul emisiunii Românii au talent, iar răspunsul pe care l-a primit din partea membrilor juriului nu a fost cel așteptat. Cu alte cuvinte, Nicole a fost sfătuită să se pregătească mai bine și să revină pe scenă.

”Chiar dacă am fost dezamăgită pe moment, cum era și normal, această întâmplare m-a motivat și mai mult. Am știut că aceasta este cariera pe care vreau să o urmez și am fost norocoasă să am în viața mea persoane care m-au susținut necondiționat și au crezut în mine”, a povestit artista într-un interviu acordat publicației Viva! 

Vezi și: Outfitul perfect la Untold!
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies