Nicole Cherry, numărul 1 în trending cu piesa Scrie-mi pe suflet, în care și-a dezvăluit burtica de gravidă

Nicole Cherry, numărul 1 în trending cu piesa Scrie-mi pe suflet, în care și-a dezvăluit burtica de gravidă
Autor: Dan L. Brumar
Data publicarii: 12 Iunie 2021
Data actualizare: 12 Iunie 2021
Și-a propus să ajungă numărul 1 în tendințe pe YouTube și a reușit. Nicole Cherry a dat lovitura cu piesa „Scrie-mi pe suflet”, în care a strecurat o informație prețioasă despre viața privată: e însărcinată.

Burtica de gravidă din clipul piesei a propulsat-o pe Nicole Cherry pe prima poziție în trending pe YouTube, vineri seară. Între timp a coborât de acolo, însă melodia i-a atins la inimă pe fanii ei, care o consideră una dintre cele  mai sensibile piese de până acum ale artistei.

Nu pot să mă opresc din ascultat această piesă. o ador”, a scris o admiratoare.

Cea mai frumoasă melodie ever, iar finalul melodiei este cel mai frumos! Sarcină ușoară, sănătate multă, multă și fericire multă, multă! Nu-mi vine să cred că urmează să fi mămică... parcă ieri erai doar un copil... mă bucur enorm pentru tine”, i-a transmis altă admiratoare.

Scrie-mi pe suflet povești de iubire... Acest cântec trebuie să fie Nr 1 pe yt”, a scris altcineva.

Ei bine, a și fost number one pe YouTube, însă cel mai important pentru Nicole Cherry e să fie numărul 1 în topul preferințelor fanilor ei.

Mă bucur din suflet că vă place Scrie-mi pe suflet. Mulțuuuuumesc”, le-a transmis ea pe Instagram.

Nu plâng! Doamne! Ce repede a trecut timpul. Îmi amintesc când aveai 14 ani. Acum eu fac 14, iar tu ești însărcinată. Sunt sigură că vei fii o mămică extraordinară! Sarcină ușoară! (Gata, plâng!)”, a scris altă admiratoare pe YouTube.

După ce și-a anunțat fanii că va fi mămică, artista a dezvăluit, la fel de surprinzător, și sexul primului ei copil. Nicole Cherry a apelat la motanul ei pentru a răspândi vestea. Vezi AICI cum a anunțat ce minune crește în burtica ei!

Fotografii: @nicolecherry

Vezi și VIDEO: Nicole Cherry este însărcinată
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies